Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
dragasakis F 1768302919

Δραγασάκης: H κυβέρνηση αποφάσισε το δημοψήφισμα, μπορεί να αποφασίσει και κάτι διαφορετικό

««Είναι ένα πολιτικό θέμα. Η κυβέρνηση που αποφάσισε το δημοψήφισμα μπορεί να αποφασίσει  και κάτι διαφορετικό» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο, της ΕΡΤ -1, απαντώντας σε ερώτημα για την πιθανότητα ακύρωσης του δημοψηφίσματος.

Ερωτηθείς γιατί προκηρύχθηκε το δημοψήφισμα απάντησε «το δημοψήφισμα προκηρύχθηκε για να επιτευχθεί συμφωνία με συγκεκριμένα κριτήρια και δεν άρεσε γιατί οι εταίροι έχουν συνηθίσει στο yes».

Αυτή τη στιγμή έχουμε ανοιχτό τραπέζι διαπραγμάτευσης με νέο πρόγραμμα, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σημειώνοντας πως το προηγούμενο πρόγραμμα απέτυχε, καθώς ήταν τελματωμένο από τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Γιάννης Δραγασάκης γνωστοποίησε επίσης ότι κατατέθηκε αίτημα για την αναβολή της δόσης προς το ΔΝΤ, που λήγει απόψε, ενώ η ΤτΕ κατέθεσε αίτημα στην ΕΚΤ για επέκταση του ορίου έκτακτης ρευστότητας.

Tέλος, υποστήριξε ότι «η συμφωνία θα μπορούσε να κλείσει από τον Φεβρουάριο, αν υπήρχε πολιτική βούληση» εξήγησε παράλληλα, προσθέτοντας ότι πάμε σε νέο πρόγραμμα, σε νέο σχέδιο.

 ert.gr, naftemporiki.gr

Previous Δήμος Αρταίων: Μετάθεση χρόνου υποβολής προσφορών για την προμήθεια υλικών κατακόρυφης σήμανσης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας