Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Ekthesi aromatikvn fytvn F 2145265154

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 1ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ & ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

To Επιμελητήριο Κοζάνης διοργανώνει την «1η Πανελλήνια Κλαδική Έκθεση Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων Αυτών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», που θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο της Κοζάνης την 19η, 20η και 21η Οκτωβρίου 2018. Η έκθεση αποσκοπεί στη στήριξη των καλλιεργητών των αρωματικών φυτών, αλλά και την προβολή των προϊόντων των επιχειρήσεων όλης της χώρας που χρησιμοποιούν στην παραγωγή τους αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά.

Την έκθεση στηρίζουν όλοι οι Αναπτυξιακοί Φορείς της περιοχής, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τα Επιμελητήρια, οι Δήμοι Δ. Μακεδονίας, αλλά και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , η ΚΕΕΕ κ.ά., ώστε να αποφέρει τα αναμενόμενα οφέλη για τον κλάδο που υπόσχεται στον πρωτογενή κυρίως τομέα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για σημαντική και κερδοφόρα ανάπτυξη της απασχόλησης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και το 1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ του κλάδου, που τίθεται υπό την διοργανωτική αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στο οποίο έχουν προσκληθεί να μιλήσουν για σχετικά θέματα καταξιωμένοι επιστήμονες, γεωπόνοι , επιχειρηματίες , εκπρόσωποι γνωστών φαρμακοβιομηχανιών της χώρας μας, ειδικοί στη χρησιμότητα της καλλιέργειας και επεξεργασίες κάθε είδους αρωματικών / φαρμακευτικών φυτών κ.α.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΛΙΩΝ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Δήμος Αρταίων:διαγωνισμός με σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια υλικών κατακόρυφης σήμανσης Δήμου Αρταίων.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας