Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellados gefsi banner F 229581680

Δήμος Αρταίων- Επιμελητήριο Άρτας: Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση “Ελλάδος γεύση” 15-18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων-μελών του, θα συμμετάσχει στο περίπτερο του Δήμου Αρταίων, στην Έκθεση «Ελλάδος γεύση 2016», που θα πραγματοποιηθεί 15-18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες που είναι η γαστρονομία, ο τουρισμός και ο πολιτισμός και κατά τη διάρκεια της Έκθεσης οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν Live Μαγειρική από γνωστούς σεφ, επαγγελματικές B2B συναντήσεις, Εκθέσεις φωτογραφίας & προβολές ταινιών, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, ομιλίες με θέμα success stories, συνέδριο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα & ημερίδα με θέμα την «Καινοτομία και Μηχανική Τροφίμων».

Στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» εκτός από τις Ειδικές Μορφές Τουρισμού – Αγροτουρισμός – Εναλλακτικός Τουρισμός, επιχειρήσεις του κλάδου θα παρουσιαστούν τα προϊόντα της Ελληνικής Γής, τα προϊόντα που «γεννιούνται»  & παράγονται στην Ελλάδα.

Τομείς: Γαλακτοκομικά & Τυροκομικά Προϊόντα – Αλλαντικά-Ψαρικά-Αλίπαστα – Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική- Ξηροί Καρποί- Παραδοσιακά Προϊόντα- Βιολογικά Προϊόντα (Τρόφιμα-Κρασί) – Αποξηραμένα Φρούτα   & Λαχανικά- Συνεταιρισμοί- Αρωματικά Βότανα-Κονσέρβες- Ζυμαρικά- Κατεψυγμένα- Λάδι-Ελιά- Αποστάγματα- Αλκοολούχα Ποτά-Κρασί- Χυμοί-Καφές- Αναψυκτικά- Αφεψήματα – Εκπαιδευτικά Ιδρύματα κλπ.

Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο περίπτερο του Δήμου Αρταίων με δική τους προθήκη παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016.

Όσοι ενδιαφέρονται να στείλουν ενημερωτικό υλικό ή δείγματα προϊόντων – παραγωγής τους για την προβολή τουςκαι για να διατεθούν στους επισκέπτες της έκθεσης (γαστρονομία) παρακαλούμε να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο email info@eartas.gr, να καλέσουν στο τηλέφωνο 2681028728 ή να στείλουν το υλικό τους στο Επιμελητήριο(Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου – 5ος όροφος) μέχρι τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2016.

 

Previous Τι αλλάζει στις αδειοδοτήσεις για βιομηχανίες τροφίμων, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και τουριστικά καταλύματα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας