Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
arta skoufa F461065004

Δήμος Αρταίων: Ειδική κάρτα εισόδου στον πεζόδρομο

Από το Δήμο Αρταίων ανακοινώνεται ότι, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε από φορείς της πόλης, διαπιστώθηκε η ανάγκη εντατικοποίησης των ελέγχων στους πεζόδρομους του κέντρου της πόλης.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται όσοι διαμένουν σε πεζόδρομο του κέντρου της πόλης και δεν έχουν προμηθευτεί κάρτα εισόδου και διέλευσης σε αυτόν για το έτος 2014 και επιθυμούν να την αποκτήσουν, να προσκομίσουν στο Δήμο  τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1.    Αίτηση

2.    Οικοδομική άδεια (αντίγραφο)

3.  Έγγραφο το οποίο αποδεικνύει τη νομιμότητα των θέσεων στάθμευσης (κλειστών ή ανοικτών ή στον ακάλυπτο) και το εμπράγματο δικαίωμα του αιτούντα στην θέση στάθμευσης για την οποία ζητείται η άδεια διέλευσης.

4.      Σχέδια στα οποία απεικονίζεται η θέση στάθμευσης, ή κάθε άλλο σχετικό έγγραφο που αποδεικνύει τη νομιμότητα της θέσης και δικαιολογεί τη χρήση της συγκεκριμένης θέσης (ενοικιαστήριο, συμβόλαιο κ.λ.π.).

Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης για την σχετική ειδική κάρτα, είναι μέχρι την Παρασκευή 10/10/2014.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται στο πρωτόκολλο του Δήμου Αρταίων (Περιφ. Οδός & Αυξεντίου – Ισόγειο), Πληροφορίες στο τηλ: 26810-74615(κ. Χρήστο Παππά)

Previous ΤοπΣΑ: 3η συνάντηση εργασίας «Ευκαιρίες Καριέρας & Ανάγκες των Επιχειρήσεων στην Επέκταση των Δραστηριοτήτων τους. Νέες τάσεις και προοπτικές»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας