Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ISIC F 307940576

ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ISIC – Συνέργειες με τοπικές επιχειρήσεις και φορείς στην Άρτα

Το Επιμελητήριο Άρτας απευθύνει πρόσκληση στα μέλη του (εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία- ξενώνες, εστιατόρια, καφετέριες κ.ά.) να αξιοποιήσουν τη Διεθνή Φοιτητική ταυτότητα ISIC και να παράσχουν κάποια έκπτωση/προσφορά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, προς τους κατόχους της ISICμε σκοπό μια αμοιβαία & επωφελή συνεργασία.   

Η Διεθνή Φοιτητική ταυτότητα ISICτελεί υπό την αιγίδα  της UNESCO, πιστοποιεί  τη φοιτητική ιδιότητα του κατόχου σε παγκόσμιο επίπεδο, εκδίδεται και αναγνωρίζεται σε 134 χώρες και παρέχει  ειδικά  προνόμια και εκπτώσεις στους κατόχους της.

Το κέρδος των επιχειρήσεων είναι :

  • Προβολή στο Ελληνικό site www.isicgreece.gr & και στο παγκόσμιο www.isic.org   χωρίς κανένα κόστος.
  • Προσέγγιση νέων πελατών σπουδαστών, φοιτητών, μαθητών Ελλήνων και ξένων, μέσα από τα κανάλια της ISIC , στην πόλη που ζουν, σπουδάζουν ή ταξιδεύουν, σε όλη την Ελλάδα.
  • Αναβάθμιση της εταιρικής εικόνας και απόδειξη του ενδιαφέροντος της επιχείρησης για τους φοιτητές, σπουδαστές, μαθητές.
  • Ελευθερία διαμόρφωσης από την επιχείρηση της προσφερόμενης έκπτωσης /προσφοράς.

Το ποσοστό της έκπτωσης μπορεί να είναι διαφορετικό για κάθε επιχείρηση και θα εφαρμόζεται με την επίδειξη της Διεθνούς Φοιτητικής τους Ταυτότητας – ISIC.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.isicgreece.gr για να έχετε μια περαιτέρω εικόνα των συνεργασιών στην Ελλάδα καθώς επίσης και την ιστοσελίδα του οργανισμού ISICASSOCIATIONwww.isic.org για την παρουσία όλων των χωρών και συνεργασιών παγκοσμίως.

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της ΔΕΘΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ISIC  (International Student Identity Card) έχει αναλάβει η εταιρείαHIMALAYASTUDENTTRAVEL που δραστηριοποιείται στην Τουριστική Αγορά 32 χρόνια.

HIMALAYA TRAVEL SA-ISIC GREECE

4, Filellinon str

Athens 105 57 GR

tel. 210-3232915 , 210-3225159

fax. 210-3251474

e-mail: george@himalayatravel.gr

www.himalayatravel.gr

www.accessibletravel.gr

www.pilgrimtours.gr

www.isicgreece.gr

ΜΗΤΕ 0206Ε60000460500

Previous Γενική Διεύθυνση Τελωνείων & ΕΦΚ, Δ/νση Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης & ΦΠΑ: Προσκόμιση Δήλωσης μικρού οινοπαραγωγού για υπολογισμό ΕΦΚ στο παραγόμενο προϊόν
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας