Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών SIAL διοργανώνεται από 19 έως 23 Οκτωβρίου 2014 στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία. Αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Την Ελληνική Συμμετοχή στο Εθνικό Περίπτερο της Ελλάδας θα οργανώσει ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) Α.Ε.
Για το Ελληνικό Περίπτερο έχει προβλεφθεί χώρος στους παρακάτω τομείς – αίθουσες:
- Αίθουσα Εθνικών Περιπτέρων – Τρόφιμα Γενικά (National Pavilions)
- Αίθουσα Γαλακτοκομικών Προϊόντων (Dairy & egg products)
- Αίθουσα Προϊόντων Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας (Βakery, pastry & confectionery products)
- Αίθουσα Διατηρημένων Προϊόντων (Preserved products)
- Αίθουσα Κατεψυγμένων Προϊόντων (Frozen products, ice cream & frozen desserts)
- Αίθουσα Ποτών, αλκοολούχων και μη (Beverages)
- Αίθουσα Γενικών Τροφίμων (Grocery products & multi-products)
To κόστος ανέρχεται σε 580€ / τ.μ. και 450€ Registration fee . Για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στην έκθεση με ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ το κόστος είναι 600€/τ.μ.Τα παραπάνω ποσά επιβαρύνονται με Φ.Π.Α. 23%. Στο κόστος περιλαμβάνεται :
- ενοίκιο χώρου
- κατασκευή περιπτέρου με τη λογοτύπηση “Taste like Greece” με βασικό εξοπλισμό
- αποστολή στην έκθεση και ασφάλιση των εκθεμάτων (δεν περιλαμβάνεται η επιστροφή τους στην Ελλάδα)
- τεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός)
- επιτόπια παρουσία υπαλλήλων του ΟΠΕ και βοηθητικού προσωπικού, για το σύνολο των εκθετών
- καταχώριση των στοιχείων του εκθέτη στον επίσημο κατάλογο της Έκθεσης και τον έντυπο κατάλογο του ΟΠΕ
- επιστροφή μόνο του διαφημιστικού και διακοσμητικού υλικού.
Επισυνάπτονται ο κανονισμός, η αίτηση και η πρόσκληση συμμετοχής.
Σχετικά Αρχεία: