Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Sial Paris 2018 F 1034857908

Διεθνής Έκθεση SIAL PARIS 2018 21-25 Οκτωβρίου 2018

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση SIAL Paris 2018, που διοργανώνεται για 27η φορά στο Παρίσι 21-25 Οκτωβρίου 2018.

Προφίλ Έκθεσης – Στατιστικά  

Η Δ.Ε. SIAL PARIS φιλοξενείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte Exposition Park του Παρισιού και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Η διοργάνωση του 2016 συγκέντρωσε πάνω από 7.000 εκθέτες από 104 χώρες και 155.000 εμπορικούς επισκέπτες, το 70% των οποίων είναι διεθνείς αγοραστές από 194 χώρες. Η έκθεση καλύφθηκε από περισσότερους από 1.500 δημοσιογράφους και δημοσιεύτηκαν 6.500 και άνω άρθρα. Το μέγεθος της έκθεσης, η μεγάλη προσέλευση εμπορικών επισκεπτών και η εμπιστοσύνη τους στo κύρος της έκθεσης, η ποικιλία και η ποιότητα των προϊόντων που παρουσιάζονται, τα   special events (250 events το 2016) που φιλοξενούνται κατά τη διάρκειά της και η διεθνής της απήχηση, καθιστούν τη SIAL PARIS μια από τις πλέον αξιόπιστες επιλογές που προσφέρονται στους Έλληνες παραγωγούς και επιχειρηματίες όσoν αφορά την προβολή τους σε εκθεσιακά γεγονότα στο εξωτερικό.
Το 2016 η έκθεση υποδέχτηκε τα μέλη του Consumer Goods Forum, ένα αυτόνομο δίκτυο με παγκόσμια απήχηση που λειτουργεί σε μια βάση ίσης εκπροσώπησης. Το Consumer Goods Forum φέρνει κοντά τους βασικούς παίχτες των καταναλωτικών αγαθών με τα ανώτερα διοικητικά και εκτελεστικά στελέχη 650 και άνω επιχειρήσεων προερχόμενοι από τους τομείς της διανομής, της παραγωγής, των υπηρεσιών, κ.α. από 70 διαφορετικές χώρες.
Ο θεσμός SIAL Innovation κερδίζει συνεχώς έδαφος με 2.188 προϊόντα εγγεγραμμένα το 2016 από 948 εταιρείες να αναζητούν την τύχη τους. Το 2016 δόθηκαν 15 βραβεία SIAL Innovation προωθώντας τις σύγχρονες τάσεις και τις καινοτομίες των προϊόντων που διαγωνίζονται.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site της έκθεσης www.sialparis.com
 
Προϊόντα που προβάλλονται
 
Η έκθεση φιλοξενεί, σε 8 Halls, 20 θεματικές προϊοντικές ενότητες του κλάδου τροφίμων- ποτών στους τομείς: Beverages: αφεψήματα, Cured Meat: αλλαντικά, Dairy products: Γαλακτοκομικά προϊόντα, Deli and ready prepared dished: Προϊόντα deli και έτοιμα γεύματα, Equipments: μηχανήματα εξοπλισμού, Frozen Food: Κατεψυγμένα προϊόντα, παγωτά, Fruit & Vegetables: Φρούτα και λαχανικά, Gourmet food: εκλεκτά είδη και gourmet, Health products & Food Supplements: Προϊόντα υγιεινής διατροφής και συμπληρώματα, Ingredients: Συστατικά, Meat: προϊόντα κρέατος, πουλερικά, κυνήγι,National Pavilions: Εθνικά Περίπτερα, Organic food: Βιολογικά προϊόντα, Poultry: πουλερικά, Regions of France: Τοπικά προϊόντα περιοχών της Γαλλίας, Savoury grocery products: Αλμυρά προϊόντα παντοπωλείου, Sea food: Θαλασσινά, Sweet grocery and bakery: Γλυκά, είδη παντοπωλείου και αρτοσκευάσματα, Tinned Food: κονσερβοποιημένα τρόφιμα, Wine & Spirits: κρασί και αλκοολούχα ποτά.

Η συμμετοχή μας το 2016
Η  GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE οργάνωσε μία  άρτια και καλοσχεδιασμένη εκθεσιακή παρουσία για τους Έλληνες εκθέτες που ξεχώρισε μέσα από δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλον τον κόσμο και τράβηξε την προσοχή πλήθους επισκεπτών που πλημμύρισαν τα περίπτερά της. Η παρουσία των Περιφερειών αλλά και των μεμονωμένων εκθετών γειτνίαζε με την Ιταλική συμμετοχή  και κέρδισε τις εντυπώσεις  όχι μόνο για την αισθητική, αλλά και για τον πλούτο των προϊόντων τους.  Οι  εκθέτες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE πραγματοποίησαν ικανοποιητικό όγκο συναντήσεων, ενώ εμπορικές επαφές και συμφωνίες ήρθαν να επισφραγίσουν την επιτυχία της συμμετοχής τους.

Εκδηλώσεις Γευσιγνωσίας – Taste Area 2016
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία καθημερινές εκδηλώσεις  γευσιγνωσίας στον ειδικό χώρο γευσιγνωσίας “Taste Area” και  οι επισκέπτες δοκίμασαν τις ελληνικές τοπικές  συνταγές κάθε Περιφέρειας της Ελλάδας παρασκευασμένες από  τα προϊόντα των εκθετών της και αναδεικνύοντας τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας και των ελληνικών προϊόντων. Η παραγωγή και φροντίδα των εδεσμάτων έγινε από την εταιρεία Mavrommatis – La Table de la Méditerranée, που δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της δημιουργικής κουζίνας 35 χρόνια στο Παρίσι. Όλοι οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τον πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας, των ποιοτικών και διαφορετικών συνταγών, αλλά και της εκλεπτυσμένης παρουσίασης των προϊόντων. Στο χώρο του Taste Area υπήρξε επίσης εκθετήριο των προϊόντων των συμμετεχουσών εταιρειών.
Για το 2018 η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα λειτουργήσει ένα μεγαλύτερο Taste Area για την άρτια προβολή και γευσιγνωσία των προϊόντων των εκθετών της.

Οι χώροι της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στη SIAL PARIS 2018
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  έχει εξασφαλίσει προνομιακούς χώρους σε όλα τα Halls και στις εξής θεματικές προϊόντικές ενότητες:
1.    National Pavilions με δυναμικές Eθνικές, Περιφερειακές συμμετοχές, συμμετοχές Επιμελητηρίων, ατομικές συμμετοχές κ.α.
2.    Confectionary products, biscuits and pastry
3.    Grocery products and multiproducts
4.    Dairy products, eggs
5.    Frozen products, ice cream and frozen desserts
6.    Organic products
7.    Fresh fruit and vegetables, dried fruit and horticulture
8.    Cured meat
9.    Beverages
Η καλαίσθητη στιβαρή και διαφοροποιημένη παρουσία της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων. Σας προσκαλούμε να προβάλλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη SIAL Paris 2018 είτε μέσω μεμονωμένων συμμετοχών, είτε μέσω Περιφερειακών συμμετοχών, Συνδέσμων, Επιμελητηρίων κτλ.
Η παρουσία της εταιρείας σας στις θεματικές προϊοντικές ενότητες έχει πολλαπλασιαστική αξία για τα προϊόντα σας, καθότι η επισκεψιμότητα στους συγκεκριμένους χώρους εκτός από ποσοτική είναι και ποιοτική, λόγω του εξειδικευμένου ενδιαφέροντος των αγοραστών.
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει χώρο για εσάς σε οποιαδήποτε θεματική προϊοντική ενότητα θέλετε να προβάλετε τα προϊόντα σας αρκεί να δηλώσετε έγκαιρα την συμμετοχή σας.
 
Η συμμετοχή σας για το 2018
Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο προνομιακού χώρου
2.    Αναβαθμισμένη, καλαίσθητη, ξύλινη πολυτελή με έντονη εταιρική – προϊοντική σήμανση κατασκευή περιπτέρου
3.    Νέα λογοτύπηση της συμμετοχής της συμμετοχής μας, με τη νέα εκθεσιακή μας ταυτότητα “EXCEPTIONAL GREECE” που αναδεικνύει την εμφανή, προϊοντική, ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων  
4.    Πλήρη και λειτουργικό εξοπλισμό περιπτέρου με βιτρίνα, επιτοίχια βιτρίνα, infocounter με φωτεινό σημείο με το λογότυπό σας, τραπέζι συνεργασίας, καρέκλες κλπ.
5.    Γραφικά περιπτέρου σε infocounter,  φωτεινό διαφανοσκόπειο, ως δωρεάν παροχή από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει η εταιρεία μας. Σε περίπτωση που υπάρξουν επιπρόσθετα από τα παραπάνω γραφικά, αυτά επιβαρύνουν οικονομικά τον εκθέτη. H νέα εκθεσιακή μας σήμανση “EXCEPTIONAL GREECE” θα έχει επιπρόσθετη σήμανση με τη λογοτύπηση των Περιφερειών, των Δικτύων, των Ενώσεων κλπ. για τους εκθέτες που θα συμμετέχουν μέσω αυτών.
6.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (κατανάλωση ρεύματος, καθαρισμός, φύλαξη κλπ). Δεν περιλαμβάνεται η παροχή 24ωρου ρεύματος και η κατανάλωση ρεύματος επαγγελματικού εξοπλισμού
7.    Λειτουργία Reception Desk παροχής πληροφοριών για όλους τους εκθέτες και διανομή του λειτουργικού καταλόγου εκθετών, με βοηθητικό χώρο για την προσφορά νερού, καφέ κλπ για τις ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών τους
8.    Παροχή αναλώσιμων κατά τη διάρκεια της έκθεση (νερά, ποτήρια, καφές, κλπ.)
9.    Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων με βάση τις οδηγίες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και τα τετραγωνικά μέτρα του περιπτέρου και παράδοση στο περίπτερο. Οι επιστροφές περιλαμβάνουν 2 χαρτοκιβώτια διαφημιστικού υλικού σας και όχι προϊόντων.
10.    Βασική καταχώρηση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης
11.    Έγκαιρη και έγκυρη παροχή στοιχείων για την αγορά
12.    Προσκλήσεις αγοραστών του κλάδου από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για να επισκεφθούν τα περίπτερά σας
13.    Έντυπος καλαίσθητος και λειτουργικός κατάλογος εκθετών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με δυνατότητα διαφημιστικής καταχώρησης της εταιρείας σας
14.    Great Greek Exporters list προβολή των εκθετών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σε κεντρικό σημείο με εμφανές το εταιρικό λογότυπό τους
15.    Exhibitor’s  kit  με όλα τα απαραίτητα που βοηθούν στην καλύτερη παρουσία σας στην έκθεση
16.    Παροχή διαφημιστικών τσαντών για τους επισκέπτες σας
17.    Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
18.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (t.v., dvd player, συνδεση internet, κλπ). Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE επιπλέον μπορεί να σας εξασφαλίσει βοηθητικό προσωπικό, promoters, διερμηνείς και ότι άλλο μπορεί να υποστηρίξει την συμμετοχή σας.
Το κόστος συμμετοχής είναι 648€ / τμ + Registration Fee 590 € και ΔΩΡΕΑΝ προσκλήσεις αγοραστών. Το Registration Fee περιλαμβάνει την εγγραφή της εταιρείας σας στην έκθεση. Το κόστος συμμετοχής ανά τμ, αφορά στα περίπτερα της ομαδικής κατασκευής και όχι τις ειδικές κατασκευές. Το κόστος των ειδικών κατασκευών διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του περιπτέρου και τον σχεδιασμό του.
Το κόστος συμμετοχής για τα γωνιακά περίπτερα επιβαρύνεται με 9%.
Η τιμή της συμμετοχής είναι ενιαία για όλους τους εκθέτες  είτε μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είτε μέσω του Προγράμματος Εξωστρέφεια, Επιχειρώ Έξω, είτε μέσω άλλων Κοινοτικών Προγραμμάτων, είτε συμμετοχών μέσω Επιμελητηρίων, Συνδέσμων ή Περιφερειών.

Παράλληλες  Προωθητικές Ενέργειες & Εκδηλώσεις  της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει διοργανώσει ενέργειες που έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητά τους και έχουν ενισχύσει την εκθεσιακή παρουσία των συμμετεχουσών εταιρειών της. Η πολυετής εμπειρία μας στη διοργάνωση εκδηλώσεων αποτελεί εχέγγυο  για τη SIAL PARIS 2018, όπου  η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα οργανώσει ένα σύνολο παράλληλων εκδηλώσεων για να ενισχύσει την παρουσία των εκθετών της και την επισκεψιμότητα των περιπτέρων της με σημαντικούς αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο.
1.    Παρουσίαση των προϊόντων σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δημιουργώντας ένα «Ελληνικό Μπακάλικο» με δυνατότητα γευσιγνωσίας τους
2.    Παρουσίαση προϊόντων ΠΟΠ, ΠΓΕ  και καινοτόμων προϊόντων. Τα προϊόντα ΠΟΠ & ΠΓΕ  θα παρουσιαστούν με ξεχωριστές σημάνσεις  και αναφορές των περιπτέρων  των εκθετών. Παράλληλα, οι εταιρείες που θα εγγράψουν τα  προϊόντα τους στον πετυχημένο θεσμό SIAL INNOVATION θα προβληθούν με τον ίδιο τρόπο
3.    GREEK OLINE OIL TASTING AREA. Δημιουργία χώρου γευσιγνωσίας για την παρουσίαση του ελληνικού ελαιολάδου σε ειδικές προθήκες με τις απαραίτητες εταιρικές και προϊοντικές σημάνσεις. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές – επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ποιοτικό ελληνικό ελαιόλαδο  
4.    Δημιουργία έντυπου καλαίσθητου και λειτουργικού καταλόγου της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE
5.    Διαφημιστική προβολή της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με την νέα εκθεσιακή μας ταυτότητα “EXCEPTIONAL GREECE” που αναδεικνύει την εμφανή, προϊοντική, ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων
6.    Δημιουργία εντύπων ( flyers) για το σύνολο της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και διανομή τους σ’ όλη την έκθεση καθ’ όλη τη διάρκειά της
7.    Ενισχυτικές εκδηλώσεις του συνόλου της συμμετοχής της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE στο Taste Area (εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, διανομή έντυπου υλικού σχετικά με τους εκθέτες,  τα εκλεκτά προϊόντα τους και τις εκδηλώσεις κλπ.)
8.    Πρόσκληση αγοραστών για B2B συναντήσεις
9.    Προσκλήσεις δημοσιογράφων του κλάδου των τροφίμων και ποτών από όλο τον κόσμο στις εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, ώστε να γευτούν τα ιδιαίτερα και ποιοτικά ελληνικά προϊόντα και αρθρογραφήσουν για την ποιότητα και τον πλούτο τους
10.    Διάφορες άλλες εκδηλώσεις και υποστηρικτικές ενέργειες

Taste Area / Live Cooking  
H GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE και το 2018 θα δημιουργήσει, όπως και στα  άλλα μεγάλα εκθεσιακό γεγονότα SIAL PARIS 2016 & ANUGA 2017,  ένα ξεχωριστό χώρο εκδηλώσεων γευσιγνωσίας που θα παρουσιάζουν καθημερινά τα προϊόντα των Περιφερειών βασισμένα στις τοπικές κουζίνες. Θα πραγματοποιηθούν 4 δεξιώσεις για τους εκθέτες και τους προσκεκλημένους επισκέπτες – αγοραστές, που θα αποτελέσουν μεγάλο μαγνήτη προσελκύοντας για άλλη μια φορά εκατοντάδες επισκέπτες στο διαμορφωμένο χώρο του Taste Area.
Γνωστοί chefs θα δημιουργήσουν εξαιρετικές και ποιοτικές γαστρονομικές προτάσεις προβάλλοντας τον ελληνικό πλούτο  των προϊόντων και ενισχύοντας την παρουσία των εκθετών μας.
 
Παράλληλες εκδηλώσεις  

     SIAL Innovation, Food Trends and Innovations: Ανακαλύψτε τα πιο καινοτόμα προϊόντα της SIAL και αναλύστε τις νέες τάσεις του καταναλωτικού κοινού.
    World Tour, a World Tour of Consumer Trends: Εντρυφήστε στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά διαφόρων αγορών ανά τον κόσμο στον κλάδο των τροφίμων και ποτών
    La Cuisine, Food Service takes Pride of Place: Φέτος στη 11η διοργάνωση του θεσμού SIAL La Cuisine, θα απολαύσετε υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις γευσιγνωσίας
    SIAL TV: λάβετε μέρος στην ανταλλαγή απόψεων, το διάλογο και τα debates που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης
    Wine & Food Lab: πειραματιστείτε και εμπνευστείτε με συνδυασμούς γεύσεων
    In – Food Center: δηλώστε συμμετοχή στα συνέδρια και τις ομιλίες αναφορικά με τα ημικατεργασμένα τρόφιμα και συστατικά
    Sial off: οδηγός εστιατορίων, καφέ, μπαρ κλπ. που περιλαμβάνει ειδικές προσφορές κατά τη διάρκεια της έκθεσης
    Inspire Drink: ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο των beverages με ένα ποτό που θα σας εμπνεύσει

ANUGA 2017
Συμμετοχές Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE αναλαμβάνει επίσης να διοργανώσει τις συμμετοχές Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με τις απαραίτητες σημάνσεις που απαιτούνται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό και χωρίς την υποχρεωτική ένταξή τους σε εθνική συμμετοχή.
 
Ειδικές Κατασκευές
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις θεματικές αίθουσες για την παρουσίαση των προϊόντων σας στη SIAL με την εξασφάλιση προνομιακών χώρων με τη δική σας ειδική κατασκευή (custom made) που θα αναδείξει την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας πολλαπλασιαστικά. Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει κατασκευάσει υψηλής αισθητικής περίπτερα για τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και ποτών.
Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.
Ζητείστε να δείτε το portfolio μας με τις ειδικές κατασκευές και επισκεφτείτε το site μας www.greatexhibitions.gr.
 
Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και την αντίστοιχη προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
α) Προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής συν registration fee  590€
β) Καταβολή  του υπολοίπου 35% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 30/3/2018
γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 35% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 10/9/2018 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.
δ) Καταβολή ΦΠΑ έως 12/10/2018. Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής.ίστοιχη προκαταβολή.

Previous Άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων πρόσβασης στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις/ επιχειρήσεις μεταποίησης του κάμπου της Άρτας ζητεί με επιστολή της στον Περιφερειάρχη Ηπείρου η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας