Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
sial paris2016 F 1691303149

Διεθνής έκθεση SIAL Paris 2016 Παρίσι από 16-20 Οκτωβρίου 2016

Η εταιρεία GREAT – Greek Exports & Trade σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διεθνή έκθεση SIAL Paris 2016, που διοργανώνεται για 26η φορά στο Παρίσι από 16-20 Οκτωβρίου 2016.

Προφίλ Έκθεσης

Η Δ.Ε. SIAL PARIS φιλοξενείται κάθε 2 χρόνια στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte Exposition Park του Παρισιού και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για τον κλάδο τροφίμων και ποτών παγκοσμίως. Η διοργάνωση του 2014 συγκέντρωσε 6.500 εκθέτες από 104 χώρες και 155.766 εμπορικούς επισκέπτες, το 71% των οποίων είναι διεθνείς αγοραστές από 194 χώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.sialparis.com 

Προϊόντα που προβάλλονται  
Η έκθεση φιλοξενεί, σε 8 Halls, 20 θεματικές προϊοντικές ενότητες του κλάδου τροφίμων- ποτών στους τομείς: Beverages: αφεψήματα, Cured Meat: αλλαντικά, Dairy products: Γαλακτοκομικά προϊόντα, Deli and ready prepared dished: Προϊόντα deli και έτοιμα γεύματα, Equipments: μηχανήματα εξοπλισμού, Frozen Food: Κατεψυγμένα προϊόντα, παγωτά, Fruit & Vegetables: Φρούτα και λαχανικά, Gourmet food: εκλεκτά είδη και gourmet, Health products & Food Supplements: Προϊόντα υγιεινής διατροφής και συμπληρώματα, Ingredients: Συστατικά, Meat: προϊόντα κρέατος, πουλερικά, κυνήγι,National Pavilions: Εθνικά Περίπτερα, Organic food: Βιολογικά προϊόντα, Poultry: πουλερικά, Regions of France: Τοπικά προϊόντα περιοχών της Γαλλίας, Savoury grocery products: Αλμυρά προϊόντα παντοπωλείου, Sea food: Θαλασσινά, Sweet grocery and bakery: Γλυκά, είδη παντοπωλείου και αρτοσκευάσματα, Tinned Food: κονσερβοποιημένα τρόφιμα, Wine & Spirits: κρασί και αλκοολούχα ποτά.

Η Συμμετοχή του 2016   
Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου
2.    Νέα, καλαίσθητη, διαφοροποιημένη, στιβαρή, ξύλινη πολυτελή με εταιρική – προϊοντική σήμανση κατασκευή περιπτέρου
3.    Νέα, έξυπνη λογοτύπηση της συμμετοχής της GREAT, με άξονα την εμφανή, προϊοντική, ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων  
4.    Πλήρη και λειτουργικό εξοπλισμό περιπτέρου
5.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, καθαρισμός, φύλαξη κλπ)
6.    Βασική καταχώρηση στον κατάλογο της έκθεσης
7.    Λειτουργία Reception Desk παροχής πληροφοριών για όλους τους εκθέτες και διανομή του λειτουργικού καταλόγου εκθετών, με βοηθητικό χώρο για την προσφορά νερού, καφέ κλπ για τις ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών τους
8.    Παρουσία στελεχών της GREAT – Greek Exports and Trade για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης
9.    Μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του περιπτέρου και παράδοση στο περίπτερο (δεν περιλαμβάνονται επιστροφές)
10.    Έγκαιρη και έγκυρη παροχή στοιχείων για την αγορά
11.    QR Code των στοιχείων της εταιρείας σας εκτυπωμένο στο περίπτερο σας
12.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (t.v., dvd player, συνδεση internet, κλπ)
 
Το κόστος συμμετοχής είναι 588 € / τμ + Registration Fee 470 €. Το Registration Fee περιλαμβάνει την εγγραφή της εταιρείας σας στην έκθεση. Το κόστος συμμετοχής ανά τμ, αφορά στα περίπτερα της ομαδικής κατασκευής και όχι τις ειδικές κατασκευές. Το κόστος των ειδικών κατασκευών διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του περιπτέρου. Η GREAT-Greek Exports & Trade παρέχει ενιαία τιμή για τη συμμετοχή σας με προγράμματα και συμμετοχές μέσω των Περιφερειών. Τα περίπτερα σε γωνία χρεώνονται με 640€/τμ.  
Η τιμή της συμμετοχής είναι ενιαία για όλους τους εκθέτες  είτε μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είτε μέσω του Προγράμματος Εξωστρέφεια, είτε μέσω άλλων Κοινοτικών Προγραμμάτων.     

Κατεβάστε την Αίτηση  Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ

Παράλληλες εκδηλώσεις της GREAT  
Η GREAT προτίθεται να οργανώσει ένα σύνολο παράλληλων εκδηλώσεων για να ενισχύσει την παρουσία των εκθετών της. Μεταξύ άλλων, η GREAT σχεδιάζει:
1.    Την παρουσίαση των προϊόντων σας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δημιουργώντας ένα «Ελληνικό Μπακάλικο» με δυνατότητα γευσιγνωσίας τους
2.    Την παρουσίαση των προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ ανά Περιφέρεια ξεχωριστά
3.    Την παρουσίαση του ελληνικού ελαιολάδου σε ειδικές προθήκες με τις απαραίτητες εταιρικές και προϊοντικές σημάνσεις για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές
4.    Τη δημιουργία καλαίσθητου καταλόγου της συμμετοχής της GREAT
5.    Διαφημιστική προβολή της συμμετοχής της GREAT
6.    Ενισχυτικές εκδηλώσεις του συνόλου της συμμετοχής της GREAT – Greek Exports and Trade
7.    Πρόσκληση αγοραστών για B2B συναντήσεις

Ζητείστε να δείτε το portfolio μας με τις ειδικές κατασκευές και επισκεφτείτε το site μας www.greatexhibitions.gr  για να δείτε το πρόγραμμα του 2016.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr  ή στο fax 210 7755049. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε δράσεις τουριστικής προβολής
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας