Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
BIOFACH2019 F946117248

Διεθνής έκθεση προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας Biofach 2019, Νυρεμβέργη 13 – 16 Φεβρουαρίου 2019

Η κορυφαία διεθνής έκθεση βιολογικών τροφίμων και ποτών, BIOFACH into organic, θα πραγματοποιηθεί από 13 έως 16 Φεβρουαρίου 2019. Ο χαρακτηρισμός βιολογικό είναι κάτι παραπάνω από μια ετικέτα ή πιστοποίηση: το βιολογικό αντιπροσωπεύει την ποιότητα και την πεποίθηση για την υπεύθυνη χρήση των φυσικών πόρων. Η BIOFACH στο εκθεσιακό κέντρο Νυρεμβέργης είναι το μέρος όπου άνθρωποι μοιράζονται το έντονο ενδιαφέρον τους για τα βιολογικά τρόφιμα, έρχονται σ’ επαφή κι ανταλλάσουν απόψεις από το 1990. Η τέλεια ευκαιρία να επισκεφθείτε επαγγελματίες για να γνωρίσετε παραγωγούς βιολογικών και να εμπνευστείτε από τις τελευταίες τάσεις του κλάδου. Εισχωρήστε στον κόσμο των βιολογικών τροφίμων και κάντε δοκιμές γευσιγνωσίας – into organic.

Παράλληλα στο εκθεσιακό κέντρο Νυρεμβέργης πραγματοποιείται η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση φυσικών και βιολογικών καλλυντικών, VIVANESS into natural beauty, φέρνοντας σε επαφή το παραδοσιακό με το μοντέρνο, τις εδραιωμένες με τις νέες εταιρίες, από το διεθνή κλάδο καλλυντικών με ένα μοναδικό τρόπο.

Αυτές παρουσιάζουν προϊόντα σε επαγγελματίες της αγοράς από όλα τα σχετικά κανάλια πωλήσεων, όπως καταστήματα βιολογικών τροφίμων και λιανέμπορους, online stores, χημικούς, φαρμακεία κι αρωματοπωλεία. Προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για παραγωγούς, αγοραστές, εμπόρους φυσικών και βιολογικών καλλυντικών και παροχείς υπηρεσιών να συνάψουν νέες συνεργασίες και να βιώσουν την ποικιλία των φυσικών προϊόντων ομορφιάς σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Εισχωρήστε στον κόσμο της φροντίδας – into natural beauty.

Κατά την τελευταία διοργάνωση των εκθέσεων, 3,218 εκθέτες (275 εκ των οποίων εκθέτες στη VIVANESS) απ’ όλο τον κόσμο παρουσίασαν τα προϊόντα και καινοτομίες τους σε 50,000 εμπορικούς επισκέπτες που ήρθαν στην έκθεση από 134 χώρες για να συνάψουν νέες συνεργασίες.
Οι ομάδες προϊόντων της BIOFACH διαχωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες και κατανέμονται ως εξής στο χώρο:

Βιολογικά τρόφιμα, κυρίως διεθνείς επιχειρήσεις: Halls 1, 2, 4, 4Α, 5, 8
Βιολογικά τρόφιμα, κυρίως γερμανικές επιχειρήσεις: Halls 6, 7, 8, 9

Στα βιολογικά τρόφιμα περιλαμβάνονται φρέσκα και κατεψυγμένα τρόφιμα, φρούτα και λαχανικά, κρέατα κι αλλαντικά, γαλακτοκομικά, ψάρια και θαλασσινά, αυγά, παγωτά, γλυκά, σφολιάτες, προϊόντα αρτοποιείου και παντοπωλείου, μπαχαρικά και καρυκεύματα, σως, γλυκαντικές ουσίες, επιλεγμένα προϊόντα υγιεινής διατροφής, ελαιόλαδο, αφεψήματα, αναψυκτικά, κρασί, μπύρα, ποτά αλκοολούχα και μη, σπόροι και φυτά, υφάσματα, πρώτες ύλες, συσκευασία

VIVANESS: Hall 7Α: φυσικά καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, δέρματος, χειλιών και νυχιών, προϊόντα φαρμακείου και wellness, πρώτες ύλες και πρόσθετα για τη βιομηχανία φυσικών καλλυντικών, αιθέρια έλαια, δώρα κι αξεσουάρ, θεραπείες, συμπληρώματα διατροφής

Congress, forums, παρουσιάσεις: NCC Mitte / NCC Ost

Services: Εκδόσεις, σύνδεσμοι, ινστιτούτα, εκπαίδευση, έρευνα, συμβουλευτικοί φορείς: NCC Mitte / NCC Ost

Όπως πάντα, η BIOFACH υπό την αιγίδα του IFOAM (International Federation of Organic Agriculture Movements) και την υποστήριξη του BOLW (Διεθνής Σύνδεσμος Βιολογικών Τροφίμων) εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθώς όλα τα προϊόντα που παρουσιάζονται είναι πιστοποιημένα βιολογικά και τηρούν τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της VIVANESS, τα οποία είτε είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης φυσικών καλλυντικών είτε τα συστατικά τους τηρούν τα κριτήρια της VIVANESS.

Ώρες λειτουργίας των BIOFACH / VIVANESS: 13.- 15. Φεβρουαρίου: 9π.μ.-6μ.μ.,
16 Φεβρουαρίου: 9π.μ.-5μ.μ.

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση, μέσω του γραφείου της Έκθεσης Νυρεμβέργης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Νυρεμβέργης

Nuernberg Messe Greece,

Γραφεία Έκθεσης Νυρεμβέργης στην Ελλάδα, Κυβέλης 3 & Περικλέους,

153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail: info@nuernbergmesse.gr, www.nuernbergmesse.gr, Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, info@t4f.gr, www.t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ.

Previous Διεθνή Βραβεία Μελιού Λονδίνου-London International Honey Awards (LIHA 2019)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας