Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
PLMA F 281965183

Διεθνής Έκθεση PLMA – “World of Private Label”, στις 24-25 Μαΐου 2016 στο Άμστερνταμ

Η εταιρεία GREAT – Greek Exports and Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη Δ.Ε. PLMA – “World of Private Label”, στις 24-25 Μαΐου 2016 στο Άμστερνταμ, Ολλανδία, σε μια διοργάνωση με υψηλά standards από την εταιρεία μας. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στον εκθεσιακό χώρο RAI EXHIBITION CENTER και θεωρείται η σημαντικότερη παγκοσμίως διεθνής έκθεση στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας. Η GREAT έχει εξασφαλίσει χώρο για λογαριασμό των εκθετών της στο Amstelhall.

Προφίλ Έκθεσης

Η Δ.Ε. PLMA – “World of Private Label” για σχεδόν 30 χρόνια, αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της λιανικής πώλησης και τους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, ποτών, χαρτικών, ειδών υγιεινής και ειδών σούπερ μάρκετ.  Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστούν από τους εκθέτες τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σ΄ένα ευρύ φάσμα υποψήφιων πελατών, να γίνουν εμπορικές επαφές, να συναφθούν νέες συνεργασίες, να συζητηθούν νέες ιδέες και να δημιουργηθούν προϊόντα που εξυπηρετούν την παγκόσμια αγορά. Η σημερινή κατάσταση στην αγορά έχει διαμορφώσει ένα θετικότατο τοπίο για την ιδιωτική ετικέτα. Στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 4.000 εκθέτες από 50 χώρες και την επισκέπτονται πάνω από 11.000 εμπορικοί επισκέπτες από 115 χώρες του κόσμου. Οι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται κατά βάση από το χώρο των σούπερ μάρκετ, hypermarkets, discounters, φαρμακείων και εμπορικών καταστήματων και είναι υψηλόβαθμα στελέχη των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου παγκοσμίως. Επίσης, σημαντικοί εισαγωγείς και διανομείς επισκέπτονται την έκθεση.

Προϊόντα που προβάλλονται 

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν κυρίως σε δύο κατηγορίες:

 1. Τρόφιμα – ποτά, φρέσκα προϊόντα και προϊόντα ψυγείου, κατεψυγμένα προϊόντα, έτοιμα ή ημι-έτοιμα φαγητά, συσκευασμένα τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, χυμούς φρούτων, κα.
 2. Προϊόντα καθαριότητας σπιτιού, καλλυντικά, είδη υγιεινής και ομορφιάς, χαρτιά, προϊόντα νοικοκυριού, απορρυπαντικά, προϊόντα κήπου, είδη φροντίδας αυτοκινήτου, μπαταρίες, πλαστικά, DIY κατασκευές κα.

Οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά, να είναι παραγωγοί με διαθεσιμότητα των προϊόντων τους για ιδιωτική ετικέτα.
 
Η προβολή των προϊόντων γίνεται σε διαφορετικά με σαφή διαχωρισμό σε τρόφιμα (Food Section) και μη τρόφιμα (Non food section). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της έκθεσης: www.plmainternational.com

Η Συμμετοχή του 2016  

Η GREAT – Greek Exports and Trade, μέσα από μια καλαίσθητη, εμφανώς αναβαθμισμένη και συγχρόνως λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που μπορούν να προβληθούν στην έκθεση. Η εμπειρία μας εξασφαλίζει την άψογη διοργάνωση και υποστήριξη της εταιρείας σας.
Σας προσκαλούμε να προβάλλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη PLMA – “World of Private Label” τον Μαΐο 2015 με κόστος συμμετοχής 5.900 € / booth (3Χ3 = 9τμ). Το κόστος συμμετοχής για τα γωνιακά περίπτερα διαμορφώνεται σε 6.200 € / booth. Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%.
Στο παραπάνω κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή 1000€ στην Ένωση Μεταποιητών Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας (PLMA’s Private Label Manufacturers Association), που αποτελεί απαραίτητο όρο συμμετοχής.
Τα booths είναι ατομικά και δεν μπορούν σ’ ένα booth να συμμετέχουν 2 εταιρείες, με βάση τον κανονισμό της έκθεσης.
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ 9τμ.:
2 booths (18τμ) 11.000€
3 booths(27τμ) 16.000€

Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:

 1. Ενοίκιο χώρου, σε υψηλής επισκεψιμότητας θέση στην έκθεση.
 1. Νέα, executive, με εταιρική σήμανση κατασκευή περιπτέρου, με πλήρη εξοπλισμό. Π.χ. για περίπτερο 9τμ περιλαμβάνονται 1 info desk, 1 διαφανοσκόπειο 2,5Χ1, 1 βιτρίνα, 3 ράφια και 1 τραπέζι με 4 καρέκλες. Για μεγαλύτερα booths ο εξοπλισμός διαμορφώνεται ανάλογα.
 1. Νέα, έξυπνη λογοτύπηση της συμμετοχής της GREAT, με άξονα την εμφανή, προϊοντική, ποιοτική υπεροχή των ελληνικών προϊόντων  
 1. Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, νερό, καθαρισμός, φύλαξη κλπ)
 1. Οδική μεταφορά και ασφάλιση εκθεμάτων μέχρι 1 ευρωπαλέτα ανά περίπτερο και παράδοση στο περίπτερο (οι επιστροφές στην Ελλάδα περιλαμβάνουν αυστηρά μόνο προωθητικό υλικό). Επιπρόσθετη μεταφορά από τα 200 kg επιβαρύνει τον εκθέτη. Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά προϊόντων ψυγείου ή κατεψυγμένων, για τα οποία θα υπάρξει ανάλογη πρόσθετη επιβάρυνση.
 1. Προβολή της εταιρείας με αλφαβητική καταχώρηση τόσο στο έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης.
 1. Λειτουργία Reception Desk και παρουσία στελεχών της GREAT – Greek Exports and Trade για την εξυπηρέτηση των αναγκών των εκθετών της και την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης, με δωρεάν παροχή όλων των αναλώσιμων (νερό, καφές, κλπ).
 1. Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου για επίσκεψη στο χώρο συμμετοχής της GREAT – Greek Exports and Trade
 1. Παροχή στοιχείων για την αγορά
 1. Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, t.v., dvd player, συνδεση internet, λοιπός εξοπλισμός κλπ). Η παραγγελία γίνεται απευθείας στη κατασκευάστρια εταιρεία και το κόστος εξοφλείται απευθείας σ’ αυτήν. 


Κατεβάστε την Αίτηση  Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ

Όροι Συμμετοχής 

Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Λόγω υψηλής ζήτησης της έκθεσης πρέπει η δήλωση συμμετοχής να αποσταλεί άμεσα με την αντίστοιχη καταβολή προκαταβολής. Να σημειωθεί ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:
 
α) Προκαταβολή 40% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής και καταβολή της ετήσιας συνδρομής στην Ένωση Mεταποιητών Ιδιωτικής Ετικέτας άμεσα.

β) Δεύτερη καταβολή 30% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 06/01/2016.

γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 09/03/2016. Με την εξόφληση θα εκδοθεί το αντίστοιχο συνολικό τιμολόγιο και ο ΦΠΑ θα πρέπει να καταβληθεί άμεσα με το πέρας της έκθεσης.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή. 
 

 

Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις κατά το μήνα Φεβρουάριο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας