Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ EXPOSHOES 2016

Κατά τις ημερομηνίες 07-10 Mαρτίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η ΔιεθνήςΈκθεση EXPOSHOES 2016στην Antalya-Tουρκία με επιχορήγηση της Γενικής Γραμματείας της Ένωσης Εξαγωγέων.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Υποδημάτων, Τσαντών και Αξεσουάρ (ανδρικό, γυναικείο και παιδικό υπόδημα, αθλητικά υποδήματα, παντόφλες, τσάντες, βαλίτσες, ζώνες, πορτοφόλια κ.α.), οι Χονδρέμποροι, Έμποροι Λιανικής Πώλησης, Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Εξαγωγείς και Εισαγωγείς και Σχεδιαστές.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης, κατά τις ημερομηνίες 06-09 Mαρτίου 2016, το Τουρκικό Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 06-09 Mαρτίου 2016, διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.eksfuarcilik.com/fair.htm

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 22.01.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail atina@ekonomi.gov.tr

TURKISH EMBASSY

COMMERCIAL COUNSELLOR’S  OFFICE

26, Righilis Str. 106 74 ATHENS/GREECE

Phone : 210- 72 22 196  Fax : 210- 72 42 948

E-mail :atina@ekonomi.gov.tr

 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Διεθνής Έκθεση ISTANBULWINDOW 2016– ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας