Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ellinorosiko epimelitirio F837164862

Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας (SPIEF) 1 – 3 Ιουνίου 2017.

Το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης της Ρωσίας (SPIEF) θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 1 – 3 Ιουνίου 2017.

Το Φόρουμ που μαζί με το Νταβός είναι  μία από τις  κορυφαίες παγκοσμίως   πλατφόρμες   επικοινωνίας  κυβερνήσεων και  επιχειρηματικής  ελίτ  πραγματοποιείται από το 1997, ενώ από το 2006 τελεί υπό την αιγίδα και  διεξάγεται με τη συμμετοχή του Προέδρου της Ρωσίας. Στα πλαίσια του Φόρουμ  δρομολογούνται  και υπογράφονται σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σ επαφή με το σύνολο της ηγεσίας της Ρωσίας

Το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του προώθησης των διμερών εμπορικών και οικονομικών σχέσεων Ελλάδας και Ρωσίας συμμετέχει ενεργά στις εργασίες του Φόρουμ και αποτελεί συνεργάτη του Roscongress, επίσημου φορέα διοργάνωσης του Φόρουμ. Γνωρίζοντας τα άμεσα και έμμεσα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από τη συμμετοχή στις εργασίες του Φόρουμ, το Επιμελητήριο είναι σε θέση να  διευκολύνει  τη συμμετοχή των Ελλήνων επιχειρηματιών στο Φόρουμ, διεκδικώντας και μείωση του κόστους συμμετοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι για πρόσθετες πληροφορίες αλλά και για διευκόλυνση στη διαδικασία δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το  Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο (τηλ. 2106981127, 2117007043, email: hrcc@otenet.gr).

 

Συνημμένη  Σύντομη Παρουσίαση του φόρουμ, ενώ πρόσθετη πληροφόρηση παρέχεται στο video: https://cloud.mail.ru/public/dic3/JEyyrp8EU

 

Σχετικά Αρχεία:

Previous 1η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη Δράση 4.2.1 «Μεταποίηση, εμπορία ή /και ανάπτυξη γεωργικών προϊόντων» με τελικό προϊόν εντός του Παραρτήματος Ι της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (γεωργικό προϊόν)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας