Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
2016 DetropBoutique F260532723

Διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων-Ποτών “DETROP BOUTIQUE“ και Αρτοποιίας –Ζαχαροπλαστικής «ARTOZYMA» στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης | 24 – 26 Φεβρουαρίου 2018.

Οι δυο εκθέσεις απευθύνονται σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστίασης, brokers, αρτοποιούς – ζαχαροπλάστες κλπ., τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό με τους οποίους  προκαθορίζονται Β2Β συναντήσεις (ανεξαρτήτως τετραγωνικών μέτρων).

Η Detrop Boutique συνιστά «παρακλάδι» της καθιερωμένης διετούς Detrop – Διεθνής Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας και Oenos – Διεθνής Έκθεση Οίνου – η οποία αποτελεί την Έκθεση που αντιπροσωπεύει το δυναμισμό και την εξωστρέφεια της ποιοτικής εγχώριας παραγωγής τροφίμων. Η Detrop Boutique διοργανώνεται ένα χρόνο μετά από κάθε διοργάνωση της Detrop – Oenos.

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το 2016 με απόλυτη επιτυχία διότι πάντρευε το επαγγελματικό κομμάτι με ένα πλήθος παραλλήλων εκδηλώσεων που ενίσχυαν τα προϊόντα των εκθετών.

Highlight της διοργάνωσης αποτέλεσε η ειδική εκδήλωση WINE n’ CHEESE. Είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει να επιδείξει σπουδαίους παραγωγούς διαφορετικών ειδών τυριών και κρασιών. Έπειτα από την πρώτη πετυχημένη παρουσία τους οι δυο κλάδοι  για δεύτερη φορά, θα παρευρεθούν στον ίδιο χώρο ως εκθεσιακό γεγονός, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με αναβαθμισμένη δομή. Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν τα προϊόντα τους πλαισιώνοντας το χώρο του Wine & Cheese Bar.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών του κλάδου, θα πλαισιώσει την DETROP BOUTIQUE 2018, όπως τα Food Bars, Master classes και τη Γωνιά Εκθετών (στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι εκθέτες ανεξαιρέτως) και για την ARTOZYMA το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ψωμιού και το 24ο Πανελλαδικό Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής και φυσικά και για τις δυο εκθέσεις ημερίδες, συνελεύσεις και παρουσιάσεις ιδιαίτερων προϊόντων.

Η κατανομή των εκθεμάτων στα περίπτερα θα είναι η εξής:

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

ΕΚΘΕΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8

ΚΡΑΣΙΑ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 9

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 10

ΤΡΟΦΙΜΑ, ΠΟΤΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 12

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 13

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 14

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 15

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Σας παραθέτουμε παρακάτω τα ενημερωτικά έντυπα των εκθέσεων:

DETROP BOUTIQUE:  http://detropboutique.helexpo.gr/el/exhibitors_info

ARTOZYMA: http://artozyma.helexpo.gr/el/sales_kit

Θεωρώντας πολύ σημαντική την παρουσίας σας στις δύο εκθέσεις και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη των επιχειρήσεων – μελών σας για στήριξη και προώθηση σε νέες αγορές,  πιστεύουμε ότι δεν θα πρέπει να απουσιάζετε από τη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό σας παρέχουμε στις τιμές τιμοκαταλόγου 20% έκπτωση στο ίχνος εδάφους.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις παρακάτω ιστοσελίδες

Για τη DETROP BOUTIQUE 2018

http://detropboutique.helexpo.gr/

Για την ARTOZYMA 2018

 

http://artozyma.helexpo.gr/

Previous Η Διεθνής Έκθεση για Υφάσματα Ενδυμασίας “ΤΕΧWORLD PARIS” και η Διεθνής Έκθεση για Έτοιμο Ένδυμα & Αξεσουάρ “apparelsourcing PARIS” στο Εκθεσιακό Κέντρο του Παρισιού Le Bourget | 11 – 14 Φεβρουαρίου 2018.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας