Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Διακοπή λειτουργίας διαδικτυακών υπηρεσιών του ΕΣΠΑ το Σαββατοκύριακο

Οι δικτυακές και διαδικτυακές υπηρεσίες του ΕΣΠΑ δεν θα είναι διαθέσιμες το Σαββατοκύριακo 27-28 Φεβρουαρίου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων του πληροφοριακού κέντρου της ΜΟΔ A.E.

Όπως γνωστοποιήθηκε, κατά τη διάρκεια των εργασιών αυτών, δεν θα είναι προσβάσιμα τα portals www.espa.gr, www.ependyseis.gr, www.antagonistikotita.gr, οι ιστοσελίδες των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων καθώς και το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων και κατά συνέπεια δεν θα είναι διαθέσιμες και οι αντίστοιχες εφαρμογές του ΕΣΠΑ. 

Οι προγραμματισμένες εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο αναβάθμισης και αντικατάστασης του κεντρικού δικτυακού εξοπλισμού της ΜΟΔ Α.Ε., με σκοπό την ενίσχυση της αποτελεσματικής λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων.

Previous Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής: Προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια «Υλικών – ανταλλακτικών κύριων μηχανών πλωτών μέσων ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ» & προμήθεια και εγκατάσταση δέκα (10) κύριων μηχανών πλωτών περιπολικών σκαφών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας