Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
katalogos F1870490959

Διαδικτυακή Εκδήλωση για την αξιοποίηση της συμφωνίας CETA από μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το  Επιμελητήριο Άρτας σας  ενημερώνει ότι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση για την αξιοποίηση της συμφωνίας CETA από μικρομεσαίες επιχειρήσεις, την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες είτε δεν εξάγουν στον Καναδά, αλλά ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν εξαγωγές, είτε εξάγουν στον Καναδά και προσβλέπουν σε αύξηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εισόδου στην καναδική αγορά μέσα από την εμπειρία άλλων ευρωπαϊκών εταιριών, οι οποίες αξιοποίησαν την εν λόγω συμφωνία, καθώς και να λάβουν πληροφορίες και συμβουλές από ειδικούς για την προώθηση της εμπορικής τους δραστηριότητες στην αγορά του Καναδά.
Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021, με υποβολή σχετικής αίτησης στην ακόλουθη φόρμα: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/SMEsurvey2021
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες στον εξής σύνδεσμο: https://trade.ec.europa.eu/doclib/

Previous Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Πρόσκληση στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια του έργου CheeseCulT
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας