Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
AFISASYNEDRIOU F 1580565695

Διαδικτυακά το 11ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας στις 12-13 Δεκεμβρίου 2020

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, θα διεξαχθεί το 11ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, λόγω των συνθηκών που επικρατούν και μπορούν όλοι να το παρακολουθήσουν μέσα από το sitewww.greekhoneyfestival.gr.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν εισηγήσεις για όλα τα θέματα της μελισσοκομίας από καταξιωμένους επιστήμονες, ερευνητές, εκπροσώπους αναπτυξιακών φορέων, επιχειρηματίες και μελισσοκόμους.

Οι δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου της μελισσοκομίας, θα έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα, ο καθένας από τον χώρο του, να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις και τις συζητήσεις και να συμμετέχουν με ερωτήσεις και σχόλια, στα θέματα που τους ενδιαφέρουν και στα προβλήματα που τους απασχολούν.

Μεγάλοι Χορηγοί του Συνεδρίου οι Attiki– Πίττας και Symbeeosis και Χορηγός το Κέντρο Ελληνικής Μελισσοκομίας – Παντελής Κάβουρας.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα μέχρι και την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020/ Ανοικτά από Δευτέρα 7 /12 τα καταστήματα λιανικής πώλησης εποχικών ειδών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας