Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία από το Επιμελητήριο Άρτας, με τη συνδρομή του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τα εξειδικευμένα σεμινάρια &workshopsπου οργανώθηκαν στο πλαίσιο τουέργου “INNO.TRITION – Καινοτόμος χρήση υποπροϊόντων ελαιοτριβείων, οινοποιείων και τυροκομείων στη διατροφή των παραγωγικών ζώων για την παραγωγή λειτουργικών τροφίμων για ζώα, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα InterregΕλλάδα-Ιταλία V-A 2014-2020 και ειδικότερα από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Ιταλίας.
Επισυνάπτεται το Δελτίο τύπου.
Σχετικά Αρχεία: