279491112 5677702715576429 8845772884929618669 n

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Συμμετοχή Προέδρου στη διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας στην Φλώρινα

Το διήμερο 29 και 30 Απριλίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γιάννης Γκολομάζος συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φλώρινας. Την Παρασκευή το απόγευμα παρακολούθησε τη διευρυμένη Συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας  ( ΚΕΕΕ ), στην οποία ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννης Μασούτης τοποθετήθηκε σχετικά με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης , ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης κατέθεσε πρόταση για τη δημιουργία από την ΚΕΕΕ ενός φορέα δικτύωσης και προώθησης προϊόντων μέσω των Επιμελητηρίων.

Την επομένη το πρωί ο κ. Γκολομάζος παρέστη στα εγκαίνια του νέου Πολυχώρου-Εκθεσιακού Κέντρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας , μια εξαιρετική ιδέα για την προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων , που αξίζει να την προωθήσουμε και στην Άρτα.

Τέλος, συμμετείχε σε ημερίδα με θέμα την απολιγνιτοποίηση , στην οποία έγιναν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τόσο για το ενεργειακό , όσο και για την αντίδραση των επιχειρήσεων κατά τη μετάβαση σε μία νέα ‘’ πράσινη ‘’ εποχή.

Δείτε το Δελτίο Τύπου

279380605 5677702732243094 413891890213329899 n
279703081 5677702728909761 2396072146969917846 n
Previous Επιστολή Επιμελητηρίου με θέμα «Ανακαθορισμό της χωρικής αρμοδιότητας των ΔΟΥ»