Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
fvto 2

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Άρτας συνάντηση  της Διοικούσας Επιτροπής με τον βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Αλέξη Χαρίτση , στα πλαίσια της περιοδείας του στην  Άρτα.

      Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Γκολομάζος και τα παριστάμενα μέλη μετέφεραν καταρχάς στον κ. Χαρίτση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής και στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στα δύο φλέγοντα ζητήματα της εποχής , το ενεργειακό και την ακρίβεια. Ειδικότερα, όσον αφορά στην περιοχή μας ,έγινε αναφορά στην έλλειψη των ενεργειακών δικτύων της Άρτας, τονίστηκε ως άμεση προτεραιότητα η δημιουργία υποδομών στον πρωτογενή τομέα  ενώ υπήρξε και ενημέρωση για την πορεία του Επιχειρηματικού Πάρκου της Άρτας.

  Κυρίως όμως τονίστηκε με έμφαση η ανάγκη στήριξης των επιχειρήσεων  με νέα μέτρα , προκειμένου να αντέξουν την τριπλή κρίση ( οικονομική , υγειονομική , ενεργειακή ) και να μην έχουμε ‘’λουκέτα ‘’ στην ήδη επιβαρυμένη αγορά.    

     Στο τέλος της συνάντησης παραδόθηκε σχετικό υπόμνημα με τις θέσεις και τις στοχευμένες προτάσεις του Επιμελητηρίου Άρτας για την στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, όπως αυτές έχουν ήδη υποβληθεί στο νέο ΕΣΠΑ. Με τη σειρά του ο κ. Χαρίτσης δεσμεύτηκε να μελετήσει και να αξιολογήσει τις θέσεις μας και δήλωσε αρωγός σε κάθε προσπάθεια .

Δελτίο Τύπου

fvto 1
Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας