Άρτα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ

Τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου το Επιμελητήριο Άρτας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2022 στην ταβέρνα του Γιάννη Τλούπα στην άνω πόλη.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γκολομάζος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου , αφού αντάλλαξαν ευχές για υγεία και προκοπή για τη  νέα χρονιά , είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια χαλαρή βραδιά ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας. Η εκδήλωση κύλησε μέσα σε μια ιδιαίτερα ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα , αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις των ανθρώπων του Επιμελητηρίου μας είναι άριστες και ότι τελικά οι όποιες διαφωνίες τους – προϊόν άλλωστε της κοινής αγωνίας για το καλό του τόπου μας –περιορίζονται μόνο στη διάρκεια των συνεδριάσεων του ΔΣ.

Τυχερή της βραδιάς – και ευχόμαστε ολόψυχα και όλης της χρονιάς – ήταν η κα. Σοφία Μπόκου , περιφερειακή υπάλληλος για τον νομό Άρτας της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, η οποία κέρδισε το φλουρί.

Και το επιμύθιο της εκδήλωσης :

‘’ Μέσα στις εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες που διαμόρφωσαν για όλους μας οι διαδοχικές κρίσεις πρέπει η ελπίδα να κρατηθεί ζωντανή , κι αυτό θα το πετύχουμε με ενότητα , σύνεση και άοκνες προσπάθειες. ‘’

3 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
2 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
1 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ
.jpg
Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε σεμινάριο με θέμα “myDATA, Ηλεκτρονικά Βιβλία, Ηλεκτρονική Τιμολόγηση 2022

Ακολουθήστε μας

Μετάφραση Σελίδας »