Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
fvto F 905264233

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με σημαντική συμμετοχή μελών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 08-02-2021, ανοικτή διαδικτυακή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας, σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας, με θέμα το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών και την παροχή δεύτερης ευκαιρίας, το οποίο παρουσίασε ο Ειδικός Γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν όλοι οι δικαιούχοι για τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του Ν. 4738/2020 σχετικά με τη «Ρύθμιση Οφειλών και Παροχή Δεύτερης Ευκαιρίας».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ειδικός Γραμματέας παρουσίασε τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις καθώς και τη διαδικασία πτώχευσης – απαλλαγής οφειλών φυσικών & νομικών προσώπων και παροχής 2ης ευκαιρίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ειδικός Γραμματέας δεχόταν ανοιχτά ερωτήματα των συμμετεχόντων και προέτρεψε όλους τους ενδιαφερομένους όπως υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στο Επιμελητήριο τα οποία και θα διαβιβάζονται στο Υπουργείο με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κ. Γκολομάζος, ευχαρίστησε τον Ειδικό Γραμματέα για την παρουσία του στην εκδήλωση αυτή και ευχήθηκε η επόμενη εκδήλωση να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην πόλη μας, έχοντας όλοι επιστρέψει στην επιθυμητή κανονικότητα.

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ την αξιοποίηση της λίμνης Πουρναρίου και της Παραλίμνιας περιοχής
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας