Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kenya apostoli F 1958590739

Δεύτερη Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα, 7 & 8 Ιουλίου 2014

Πρόσκληση συμμετοχής στη 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στην Κένυα, που πραγματοποιείται 7 και 8 Ιουλίου 2014, απευθύνει  στις ελληνικές επιχειρήσειςτο Επίτιμο Προξενείο της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία, με την ενεργό υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Η Αποστολή οργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνο – Κενυατικό Επιμελητήριο Βιομηχανίας, Εμπορίου, Ανάπτυξης, Τουρισμού & Πολιτισμού.

Η 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης 1ης Αποστολής (9/2013), όπου συμμετείχαν 59 εκπρόσωποι από  49 μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίοι πραγματοποίησαν συναντήσεις με Κενυάτες επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων.

Η 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή απευθύνεται σε επιχειρήσεις διαφορετικών κλάδων παρέχοντάς τους την ευκαιρία να ενταχθούν, με οργανωμένο τρόπο, σε μία νέα και δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά –πύλη για ολόκληρη την Ανατολική Αφρική, και να αναπτύξουν σταθερές και υγιείς συνεργασίες.

Η Κένυα αποτελεί μία δυναμική αγορά 43 εκατομμυρίων κατοίκων. Επιπρόσθετα, είναι κομβικής σημασίας μέλος της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής (East Africa Community), το βασικό παράγοντα οικονομικής ένωσης των κρατών της περιοχής, με συνολικό πληθυσμό 133 εκατομμύρια και ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 7%, η οποία λειτουργεί κατά τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (χωρίς δασμούς).

Ο μακρόπνοος στρατηγικός σχεδιασμός της Κένυας με ορίζοντα 20ετίας (Kenya Vision 2030), περιλαμβάνει την υλοποίηση πολλών δημοσίων και ιδιωτικών έργων, συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ), καθώς και δημοσίων και ιδιωτικών επενδύσεων σε στρατηγικούς τομείς. Η χώρα προσφέρει σημαντικές δυνατότητες στον τομέα των επενδύσεων, του εμπορίου και των μικτών επιχειρήσεων.  Σε αυτό συμβάλλουν το ελκυστικό και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, το ενθαρρυντικό εργασιακό περιβάλλον, το ευέλικτο τραπεζικό σύστημα, η άμεση έγκριση επενδυτικών σχεδίων και η άμεση εκταμίευση πιστώσεων.

Η 2η Ελληνική Πολυκλαδική Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή απευθύνεται, κυρίως, σε επιχειρήσεις από τους κλάδους:

           Δημόσια Έργα – Κατασκευές – Ενέργεια

           Τεχνολογία – ΙΤ – Εκπαίδευση

           Τουρισμός

           Αγροτικά Προϊόντα

           Μηχανήματα Αγροτικά και Οικοδομικά

           Δομικά Υλικά

           Ιατρικός Εξοπλισμός

           Φάρμακα & Παραφαρμακευτικά Υλικά

           Βιομηχανικά Είδη

           Ένδυση – Υπόδηση

           Επενδύσεις & Διαχείριση Ακινήτων

 Για να συμμετέχετε στην Αποστολή, συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής έως τις 30 Μαΐου 2014 και αποστείλετέ τη είτε με φαξ στον αριθμό 210 38.05.113 είτε στην ηλεκτρονική δ/νση: trademission@kenyagreece.com. Η δήλωση συμμετοχής έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να ενημερώνεστε, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Προξενείο στο τηλέφωνο 210 – 38.39.259 ή να επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα της Αποστολής: trademission.kenyagreece.com/2014.

Βίκυ Πανταζοπούλου – Πρόξενος ε.τ. της Δημοκρατίας της Κένυας στην Ελληνική Δημοκρατία

Previous Αδελφοποίηση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας & του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας