Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΔΑΝΕΙΑ ΕΩΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΑΝΕΙΑ ΕΩΣ 30.000 ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 Τις 5.500 υπολογίζεται ότι θα φτάσουν οι τουριστικές επιχειρήσεις που θα λάβουν από 10.000 έως 30.000 ευρώ δάνειο για κεφάλαιο κίνησης και δαπάνες επενδύσεων μέσω του νέου προγράμματος «Νησιωτική Επιχειρηματικότητα». Σύμφωνα με τον γγ Επενδύσεων, Γ. Γιαννούση, το πρόγραμμα ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, θα έχει επιτόκιο 2,8%, η εξόφλησή του θα μπορεί να γίνει μέσα σε 4 χρόνια, ενώ για νησιά με πληθυσμό κάτω από 3.100 κατοίκους το δάνειο θα είναι άτοκο. Η επιδότηση ανέρχεται στο 70% του δανείου, ενώ το υπόλοιπο 30% θα πρέπει να το καλύπτει ο επενδυτής και αφορά είτε υφιστάμενες, είτε νέες, είτε υπό σύσταση εταιρείες τουριστικού ενδιαφέροντος.

 ΥΠ.ΟΙΚ.: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΦΑΠ 2010

 Αύριο αναρτώνται τα εκκαθαριστικά σημειώματα ΦΑΠ έτους 2010 στο διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, προκειμένου οι υπόχρεοι να ενημερωθούν για το φόρο που πρέπει να καταβάλουν, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.

 

 ΕΥΣΗΜΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Εύσημα στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ισπανία απένειμε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Όπως ανέφερε μιλώντας σε εκδήλωση του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ, και οι τρεις χώρες σημείωσαν «σημαντική» πρόοδο στη διαδικασία της προώθησης διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων και διευθέτησης των προβλημάτων τους όσον αφορά τα ελλείμματα και τα χρέη τους.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ EUROPE DIRECT ΣΤΟ ΕΒΕΑ

Το ΕΒΕΑ ενημερώνει τα μέλη του για τη λειτουργία του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT. Η νέα υπηρεσία του ΕΒΕΑ παρέχει πληροφορίες για τη λειτουργία της ΕΕ, την ευρωπαϊκή νομοθεσία, τις ευκαιρίες και τα δικαιώματα των ευρωπαίων πολιτών, τις δυνατότητες συμμετοχής σας, στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών πολιτικών, τα προγράμματα της ΕΕ και τις προϋποθέσεις χρηματοδότησης απ’ αυτά, ενημερωτικά έντυπα ή τις επίσημες εκδόσεις της ΕΕ. Πληροφορίες στο τηλ.: 210 3615059, 210 3382481, fax. 210 3382315, e-mail: europedirect@acci.gr (Ακαδημίας 7, 5ος όροφος).
 
ΠΗΓΗ:ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΒΕΑ

Previous Marketing Excellence Awards 2013
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας