Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
stratoulis d F 1579699604

Δ. Στρατούλης: Διασφαλισμένη η ρευστότητα των ταμείων

Διαβεβαιώσεις ότι η ρευστότητα των ασφαλιστικών ταμείων είναι διασφαλισμένη παρείχε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ-ΟΤΑ).

Ο κ. Στρατούλης επανέλαβε ότι θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση των αποθεματικών των φορέων κοινωνικής ασφάλισης.

Κατά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο κ. Στρατούλης δεσμεύτηκε ότι σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο, θα δοθεί παράταση και μετά τις 26 Φεβρουαρίου στους σχολικούς φύλακες, προκειμένου να διευκολυνθούν στο ζήτημα της εξαγοράς χρόνου ασφάλισης.

Σε ότι αφορά το αίτημα της ΠΟΕ ΟΤΑ για επανασύσταση του ΟΠΑΔ, ο κ. Στρατούλης ανέφερε ότι θα εξετασθεί στο μέλλον, ενώ για τα υπόλοιπα θέματα που έθεσε η Ομοσπονδία υποσχέθηκε ότι θα συνεχισθεί ο διάλογος.

amna.gr

Previous Υπ. Παραγωγικής Ανασυγκρότησης:Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, στις πληγείσες περιοχές του Έβρου, της Άρτας και άλλων Νομών της χώρας από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας