Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Χρ. Παπάζογλου: “Σπάμε τα σύνορα της απομόνωσης”

Με σημαντική ανταπόκριση από τους επιχειρηματίες του τόπου μας συνεχίζονται οι ενημερωτικές ημερίδες- σεμινάρια του Επιμελητηρίου Άρτας για την διαχείριση των εφαρμογών του Portal του Επιμελητηρίου.

DSC_0069_F31287.jpg

Σημειώνεται, ότι το Επιμελητήριο παρέχει δωρεάν σε όλα τα μέλη του τη δυνατότητα δημιουργίας της δικής τους ιστοσελίδας, ηλεκτρονικού καταστήματος και συστήματος ηλεκτρονικών κρατήσεων. Ταυτόχρονα, φροντίζει για την εκπαίδευση τους πάνω στο χειρισμό των εν λόγω εφαρμογών.

Σε σημερινή δήλωσή του, ο πρόεδρος, Χρήστος Παπάζογλου, ανέφερε τα εξής:

Το Επιμελητήριο Άρτας χτίζει τις γέφυρες του μέλλοντος για την επιχείρηση και τον επιχειρηματία.

Δημιουργεί πεδία και προϋποθέσεις στήριξης της ανταγωνιστικότητας και ενίσχυσης της εξωστρέφειας. Οι ευρυζωνικές τεχνολογίες με τις αμφίδρομες διαδρομές τους, σπάνε τα σύνορα της απομόνωσης δίνοντας τη δυνατότητα σε παραγωγούς και επιχειρηματίες να προβάλλουν εύκολα, έξυπνα και δωρεάν, προϊόντα και υπηρεσίες και στους καταναλωτές να κάνουν τις πιο συμφέρουσες επιλογές.

Μέσα από τις ψηφιακές πύλες του Επιμελητηρίου, οι επιχειρήσεις μας και οι παραγωγοί μας μεταφέρουν τα φημισμένα προϊόντα και τις περίφημες υπηρεσίες τους στην παγκόσμια αγορά βάζοντας την Άρτα στον παγκόσμιο εμπορικό χάρτη.

Το Πρόγραμμα που υλοποιούμε και με υπερηφάνεια παρουσιάζουμε αυτές τις μέρες δίνει τη δυνατότητα σε παραγωγούς και επιχειρηματίες:

  • να δημιουργήσουν ιστοσελίδα της επιχείρησής τους στον Ηλεκτρονικό Επιχειρηματικό Οδηγό του Επιμελητηρίου Άρτας και να προβληθούν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • να διαθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες On-line (e-shop), μέσω της Ηλεκτρονικής Επιμελητηριακής Αγοράς,
  • να προβληθούν στον Ηλεκτρονικό Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking).,

Επίσης, υπάρχει η σημαντική δυνατότητα διατύπωσης και ηλεκτρονικής αποστολής ερωτημάτων, που σχετίζονται με φορολογικά, εργασιακά και στρατηγικά θέματα και η λήψη με τον ίδιο τρόπο εξειδικευμένων ατομικών απαντήσεων (e-consulting).

Τέλος, με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες του portal του Επιμελητηρίου, οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας. Μπορούν, δηλαδή, εξ αποστάσεως να ζητήσουν πιστοποιητικό ή βεβαίωση, να πληρώσουν τη συνδρομή τους και να κάνουν τις ερωτήσεις τους μέσω διαδικτύου (e- Επιμελητήριο).

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες να γνωρίσουν αυτές τις δυνατότητες και να συμμετέχουν στις ενημερωτικές μας εκδηλώσεις”.

Previous ΟΑΕΔ: Δημόσια πρόσκληση για 5μηνη απασχόληση 27.946 ανέργων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας