Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
mplokakia F34519637

Μπλοκάκια: Έρχονται «ραβασάκια» για 1,5 εκατ. ασφαλισμένους

Την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, θα αρχίσει η αποστολή των ειδοποιητηρίων σε 1,5 εκατ. ασφαλισμένους ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, με τις νέες ασφαλιστικές εισφορές του μηνός Ιανουαρίου που θα πρέπει να καταβάλλουν μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Τα ειδοποιητήρια θα αναρτηθούν και στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής ασφάλισης. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της διοίκησης του ΕΦΚΑ μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί όλη διαδικασία αποστολής των ειδοποιητηρίων και για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της οικονομίας.

Σήμερα το πρωί αναρτήθηκε και η πρώτη εγκύκλιος του ΕΦΚΑ, η οποία δίνει πρόσθετες πληροφορίες για την διαδικασία και τον τρόπο υπολογισμού των εισφορών για τους αυτοαπασχολούμενους ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΑΑ (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς, αρχιτέκτονες) καθώς και για τους ελεύθερους επαγγελματίες (ΟΑΕΕ).

Η εγκύκλιος ορίζει ρητά ότι όλες οι εισφορές θα πρέπει να πληρώνονται μέσω διατραπεζικού συστήματος, ενώ αναφέρει και τα νέα ασφαλιστέα όρια για τον υπολογισμό των εισφορών.

naftemporiki.gr

Previous Έρευνα ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ- Δεκέμβριος 2016 – Υπερχρέωση και μειωμένο εισόδημα διαβρώνουν τις καταναλωτικές προοπτικές και την εγχώρια αγορά
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας