Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Αξιοποίηση των δημοτικών εκτάσεων του Δήμου Αρταίων

Με στόχο την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας μέσα από δράσεις κοινωνικής οικονομίας κατ’ αντιστοιχία του προγράμματος που ήδη υλοποιείται από το Υπουργείο Γεωργίας, ο Δήμος Αρταίων καλεί τους Δημότες που θα ήθελαν να αξιοποιήσουν εκτάσεις ή περιουσιακά στοιχεία του Δήμου που βρίσκονται σε αχρησία να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Στόχος είναι οι ιδέες και προτάσεις την συνδημοτών μας, αφού αξιολογηθούν, να υλοποιηθούν και να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Με αφορμή αυτές τις πρώτες ιδέες και προτάσεις, καλούνται όλοι οι πολίτες των ορίων του Δήμου μας, που έχουν κάτι δημιουργικό να προτείνουν, να το κάνουν και να είναι βέβαιοι ότι θα βρουν ανταπόκριση, αλλά και στήριξη από τη Δημοτική μας Αρχή.
Οι προτάσεις που θα κατατεθούν, θα πρέπει να είναι εφικτές και άμεσα υλοποιήσιμες, η δε αξιολόγησή τους θα είναι διαφανής, η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και με γνώμονα και μοναδικό κριτήριο, το γενικό κι όχι το ατομικό συμφέρον.
Ο Δήμος Αρταίων έχει κάνει ήδη το πρώτο βήμα και έχει προχωρήσει στη λεπτομερή καταγραφή της δημοτικής περιουσίας και κυρίως της δημοτικής γης. Το δεύτερο βήμα είναι να αναζητήσει τις δυνατότητες και προοπτικές αξιοποίησης, όχι με εισπρακτικές λογικές αλλά με γνώμονα την ανάπτυξη και έχοντας πάντα τη σύμφωνη γνώμη των Δημοτών.
Τέλος σε πρώτη φάση και μέχρι να οριστικοποιηθούν οι σχετικές διαδικασίες προς αυτή την κατεύθυνση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες  στην οικονομική υπηρεσία του Δήμου και στο τηλέφωνο 26813 62273 (Ντέμσιας Θεόδωρος)

Previous Διαγωνισμός Προμήθεια Δοχείων Απορριμάτων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας