Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ASIA FRUITLOGISTICA2015 F1031315125

ASIA FRUITLOGISTICA 2015 – Τελευταία περίπτερα- Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο Επιμελητήριο

Η Δ.Ε. ASIA FRUITLOGISTICA αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο δημοφιλή διεθνή έκθεση στην ευρύτερη περιοχή του Ειρηνικού για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στη διοργάνωση του 2014 συμμετείχαν περίπου 500 εκθέτες από 38 χώρες του κόσμου με την Ευρώπη να καταλαμβάνει το 25% του συνολικού αριθμού εκθετών. Ξεπερνώντας τους 8000 επισκέπτες από 64 χώρες του κόσμου και με το 60% να προέρχεται από τις ανερχόμενες Ασιατικές αγορές, αποτελεί μοναδική ευκαιρία παρουσίασης των προϊόντων σας και ανάπτυξης των εμπορικών σας συναλλαγών.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως:
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φρεσκοκομμένα τυποποιημένα προϊόντα, εξωτικά προϊόντα, οργανικά προϊόντα, πατάτες, αποξηραμένα φρούτα, ξηροί καρποί, μπαχαρικά και βότανα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.asiafruitlogistica.com

Η GREAT – Trade Exhibitions and Exports – Consulting μπορεί να σας εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο Hall 3 με στόχο τη δυναμική και αποτελεσματική προβολή σας στο σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στην Ασία. Διατηρώντας την συνεχή επικοινωνία απευθείας με την ομάδα της ASIA FRUITLOGISTICA, η εταιρεία μας μπορεί να σας οργανώσει όλες τις λεπτομέρειες της εκθεσιακής σας παρουσίας, προς διευκόλυνση του προγράμματος σας.

Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση ASIA FRUITLOGISTICA τον Σεπτέμβριο 2015 με κόστος συμμετοχής 685€ / τμ + registration 290€.
Επισυνάπτονται η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ της έκθεσης και ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εν λόγω έκθεση παρακαλώ να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Άρτας και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ.: 2681028728
 
Previous 4η διοργάνωση Super Market, Mini Market και Περίπτερο 23-25 Οκτωβρίου 2015
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας