Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
katalogos F 2121848247

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο:Τρίτο webinar την 1η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος)

Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει ότι σε συνέχεια των επιτυχημένων διαδικτυακών σεμιναρίων (webinars) με θέμα Doing Business with the Arab World,το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει το τρίτο webinarτην 1η Ιουλίου τ.ε. στις 14:00 (τοπική ώρα Ελλάδος), που θα παρουσιάσει τις αγορές της Αλγερίας, του Λιβάνου και του Ομάν.

Οι τρεις εν λόγω αραβικές χώρες προσφέρουν διαθέτουν μεγάλες και δυναμικές αγορές και προσφέρουν εξαιρετικές επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες για τις ελληνικές επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν από τον κ. Ιωάννη Κατσάρα, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στο Αλγέρι, τον κ. Ιάκωβο Ραφαήλ Κολλάρο, Σύμβουλο ΟΕΥ Α’ στην Πρεσβεία της Ελλάδας στη Βηρυτό και τον Δρ. Ηλία Νικολακόπουλο, Επίτιμο Πρόξενο της Ελλάδας στη Muscat.

Το webinar θα συμπεριλαμβάνει χαιρετισμό από τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας, κ. Νικόλαο Παπαθανάση (tbc) και παρουσίαση από την κα Σοφία Αλεξούλη, Governments and Institutions Consumer and Retail Sales Consultant στην εταιρία-μέλος μας, SGS GREECE S.A., επί των απαραίτητων πιστοποιητικών για εξαγωγές σε διάφορες αραβικές χώρες.

Το webinar μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη και μημέλη του Επιμελητηρίου μας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και να ακολουθήσουν τις σχετικές οδηγίες. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα και τεχνικές πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερομένους όταν κατοχυρωθεί η συμμετοχή τους.

 

Για τη φόρμα συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Επισυνάπτεται επίσης το πρόγραμμα του διαδικτυακού σεμιναρίου.

 

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020, στις 14:00

 

Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Webinar για τον κλάδο τροφίμων και ποτών σε Ην. Βασιλείο, Γαλλία, Ιταλία και Πορτογαλία
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας