Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως: Διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στο Κάιρο της Αιγύπτου, για συναντήσεις Β2Β σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, στις 6 Μαρτίου

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση Επιχειρηματικής Αποστολής στο Κάιρο της Αιγύπτου, για συναντήσεις Β2Β σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, στις 6 Μαρτίου.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β θα συνεχιστούν στο Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Τζέντα, Σαουδική Αραβία, στις 7 Μαρτίου.

Από τις 7 έως τις 10 Μαρτίου, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, σε συντονισμό και συνεργασία με τον οργανισμό Enterprise Greece, θα λάβει μέρος στην Έκθεση The BIG 5 Saudi, την μεγαλύτερη  Έκθεση στους τομείς των Δομικών Υλικών και των Κατασκευών. Η συμμετοχή στην The BIG 5 Saudi θα είναι με μορφή Catalogue Show.

Για τις εταιρείες που δεν θα συμμετάσχουν με φυσική παρουσία αλλά επιθυμούν να προωθήσουν τους καταλόγους τους και να λάβουν ενημέρωση για τυχόν εκδήλωση ενδιαφέροντος από επισκέπτες επιχειρηματίες, είναι ευπρόσδεκτες να μας αποστείλουν το υλικό τους, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.Στα επισυναπτόμενα αρχεία, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες, την αίτηση καθώς και το κόστος συμμετοχής στην επιχειρηματική μας αποστολή.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων και καταβολής κόστους συμμετοχής:

5 Φεβρουαρίου 2016

Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν θα υπάρξει παράταση

180-182, Kifissias Avenue -154 51 Ν. Psychico – Athens

                                             Tel.:+30 210 6711 210/ 6773 428 (ext.101)/ Fax: + 30 210 6746 577

                                             www.arabhellenicchamber.gr/e-mail: chamber@arabgreekchamber.gr

Previous «Προώθηση εξαγωγών ποτών και τροφίμων μέσω των delicatessen»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας