Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Αποφάσεις κατανομής και χρηματοδότησης των Προγραμμάτων «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» & «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων»

Αποφάσεις κατανομής και χρηματοδότησης των προγραμμάτων «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης», «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» και «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που Δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» (Β΄Δράση ΕΣΠΑ), υπέγραψε στις 17 Ιουλίου 2014 ο υφυπουργός Ανάπτυξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος .

Αναλυτικότερα,τα προγράμματα «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης» και «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρέμβασης για την Στήριξη της Επιχειρηματικότητας των Επιχειρήσεων και των Εργαζομένων» συνολικού προϋπολογισμού € 2 εκατ. έκαστο αφορούν τη χρηματοδότηση 220 και 140 επιχειρήσεων αντιστοίχως.

Το πρόγραμμα   «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που Δραστηριοποιούνται στους Τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών» έχει συνολικό προϋπολογισμό € 30 εκατ. και αφορά τη χρηματοδότηση περίπου 600 επενδυτικών σχεδίων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Τα ανωτέρω ποσά είναι άμεσα διαθέσιμα για πληρωμές των ενταγμένων στα προγράμματα επενδυτών προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή υλοποίηση των Επενδύσεων και εκτιμάται ότι θα ενισχύσουν σημαντικά τις τοπικές κοινωνίες και θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακή προοπτική της Εθνικής Οικονομίας.

Previous ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ:Πράσινο φως για τη δόμηση 75.000 στρεμμάτων με… αντιπαροχή
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας