Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
menoumespiti2 F391121799

Από το πρωί του Σαββάτου και έως 30 Νοεμβρίου το γενικό lockdown/ στις 15.00 οι ανακοινώσεις για τα οικονομικά μέτρα

Νέο lockdown για τρεις εβδομάδες, από το Σάββατο 7  Νοεμβρίου έως τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020,ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι τώρα η χρήση μάσκας είναι καθολική σε όλες τις μετακινήσεις.

Επανενεργοποιούνται τα μηνύματα (sms) για τις μετακινήσεις. Ανοιχτά  παραμένουν Σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και η διανομή έτοιμου φαγητού.  

Μια σημαντική διαφορά σε σχέση με τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, είναι πως τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα είναι ανοικτά. Κλειστά θα είναι τα γυμνάσια και τα λύκεια.

Τα νέα πρόσθετα μέτρα στήριξης

1.     Όσοι εργαζόμενοι θα είναι σε καθεστώς αναστολής εργασίας το Νοέμβριο θα λάβουν ενίσχυση αρχές Δεκεμβρίου 800 αντί 534 ευρώ, πέραν του δώρου Χριστουγέννων. 

2.     Επεκτείνονται κατά δύο μήνες όλα τα επιδόματα ανεργίας που έληγαν Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.

3.     Θα υπάρξει εφάπαξ ενίσχυση 400 ευρώ στους μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους».

Στις 15:00, ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα παρουσιάσει τα μέτρα οικονομικής στήριξης, από το υπουργείο Οικονομικών.

Επίσης, στις 18:00, οι υφυπουργοί Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Παναγιώτης Σταμπουλίδης θα κάνουν ανακοινώσεις από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής των μέτρων προστασίας για την ανακοπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Previous Σε απολύμανση των χώρων του κτηρίου του, προχώρησε το Επιμελητήριο Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας