Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
trapeza peiraios F 1107532894

Ανοιξαν τα ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να λειτουργήσει κάτω από το νέο καθεστώς περιοριστικών μέτρων που ελήφθησαν καθώς και να συμβάλει στην εξειδίκευση και στην υλοποίησή τους ώστε η χώρα να μπορεί στοιχειωδώς να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες σε καθεστώς περιορισμένης ρευστότητας, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς Άνθιμος Θωμόπουλος μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο κ. Θωμόπουλος ανακοίνωσε ότι η Τράπεζα Πειραιώς είναι έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε οι περιορισμοί που επιβληθήκαν να έχουν όσο το δυνατόν ηπιότερη επίδραση και να αποτρέψουν να έχουν μη αναστρέψιμες επιδράσεις στην ελληνική οικονομία.

Ο κ. Θωμόπουλος επισήμανε ότι η Τράπεζα Πειραιώς ήταν έτοιμη να εξετάσει σχέδιο επανάκτησης καταθέσεων που είχαν φύγει από το τραπεζικό σύστημα τις τελευταίες ημέρες ευελπιστώντας ότι σήμερα θα βλέπαμε λύση στο ελληνικό πρόβλημα και όχι το αδιέξοδο.

Ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Τράπεζας Πειραιώς για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία της τράπεζας σε πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες συνθήκες για την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μιχάλης Σάλλας δήλωσε ότι καταβλήθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο γιγάντια προσπάθεια ανεφοδιασμού των ATM’s (4 φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο)  από άκρη σε άκρη της Ελλάδος με ποσό που υπερέβη τα 230 εκατ. ευρώ.
 
Πριν από λίγη ώρα τα μηχανήματα της τράπεζας άνοιξαν και ήταν προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σχετικού προεδρικού διατάγματος.
Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων από συγκεκριμένα καταστήματα της τράπεζας ώστε αυτοί να πληρωθούν τις συντάξεις τους.
 
imerisia.gr
Previous Πληρωμές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας