Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
kourmousis fotis F2011405921

Aνοιχτή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:«Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων βάσει των διατάξεων του Ν. 4469/2017», Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, 20:30 μ.μ. αίθουσα «Σκουφά»

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας ( Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ ) σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους ( Ε.Γ.Δ.Ι.Χ ) διοργανώνει ανοιχτή για τα μέλη της και το κοινό ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:«Ο Εξωδικαστικός Μηχανισμός ρύθμισης οφειλών των επιχειρήσεων βάσει των διατάξεων του Ν. 4469/2017» την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Σκουφά» (1ος όροφος), στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, Άρτα (Κεντρική Πλατεία).

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κος Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Η εκδήλωση εστιάζει σε:

  • Υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, μικρές, μεσαίες και μεγάλες, ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες παρουσιάζοντας τη νομοθεσία και το πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Στόχος της εκδήλωσης είναι:

  • Να παρουσιαστεί το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του και η αντιμετώπιση των ιδιωτικών χρεών, τόσο για τα κόκκινα δάνεια όσο και για τις οφειλές προς το δημόσιο (Δ.Ο.Υ., ΕΦΚΑ κλπ).
  • Να απαντηθούν ερωτήματα – προβληματισμοί που θα τεθούν για τη λειτουργία της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Εγκύκλιος ΑΑΔΕ: Τι προβλέπεται για ΕΝΦΙΑ, μεταβιβάσεις, κληρονομιές, δωρεές και γονικές παροχές
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας