Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Αναβάλλεται η επιχειρηματική αποστολή στο Krasnodar

Αναβάλλεται για μεταγενέστερο διάστημα η Επιχειρηματική Αποστολή στο Krasnodar που συνδιοργανώνουν το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο, ο ΣΕΒ Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων και το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας- Ρωσίας και είχε προγραμματιστεί για τις 9-12 Απριλίου 2014.

Η αναβολή κρίθηκε σκόπιμη λόγω της κλιμακούμενης έντασης που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Ρωσίας και των πολιτικών εξελίξεων που δεν ευνοούν σε αυτήν την συγκυρία την πραγματοποίηση της επίσκεψης, καθώς δεν εξασφαλίζονται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για ουσιαστικές επιχειρηματικές επαφές.

Η Επιχειρηματική Αποστολή θα προγραμματισθεί εκ νέου μόλις ομαλοποιηθεί η κατάσταση, ενώ παράλληλα θα συνεχισθεί η προεργασία με βάση το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί και από τις δύο πλευρές. Η χρονική μετάθεση θα επιτρέψει την καλύτερη προετοιμασία με στόχο να ενημερωθούν περισσότερες ρωσικές εταιρίες και να  εξασφαλισθεί επαρκής αριθμός επιχειρηματικών συναντήσεων με βάση τους επιμέρους τομείς και στόχους ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνιών.

Σημειώνεται ότι η περιοχή του Krasnodar είναι μία μεγάλη αγορά της Ρωσικής Περιφέρειας με ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και στην οποία υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες δραστηριοποίησης σε πληθώρα τομέων. Η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της αποστολής είναι στο πλαίσιο της στρατηγικής προσέγγισης σημαντικών Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας, πέραν της Μόσχας και της Αγίας Πετρούπολης, ενώ θα ακολουθήσουν και σε άλλες περιοχές με ορίζοντα το 2016 που έχει ορισθεί ως Έτος Ελλάδας στη Ρωσία και Έτος Ρωσίας στην Ελλάδα.

Previous Διευρύνεται η λίστα για το «κοινωνικό μέρισμα» – Ποιοι το δικαιούνται
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας