Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Άρτας ο Γαστρονομικός Οδηγός της ευρύτερης περιοχής

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας ο Γαστρονομικός Οδηγός της ευρύτερης περιοχής της Άρτας. Έχει συνταγές με υλικά που παράγονται από τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας και περιλαμβάνει διάφορες ενότητες, όπως: κρεατικά, πουλερικά, αλιεύματα, γλυκά, πίτες, λικέρ κλπ.

Ο Οδηγός δημιουργήθηκε με τη δράση «GrItCuzine – πολιτιστικές και γαστρονομικές ιδιαιτερότητες: δημιουργία ενιαίας ταυτότητας για την προώθηση της γαστρονομικής κληρονομιάς στην ευρύτερη διασυνοριακή περιοχή» στο πλαίσιο του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2007-2013».

Είναι διαθέσιμος μέσω της ιστοσελίδας της Π.Ε. Άρτας για ανάγνωση και εκτύπωση από κάθε ενδιαφερόμενο, που θα ήθελε να γνωρίσει και να δοκιμάσει τις γεύσεις των προϊόντων της Άρτας, από αγνά και παραδοσιακά προϊόντα της Αρτινής γης και του Αμβρακικού Κόλπου.

Σημείωση: Κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του Γαστρονομικού Οδηγού στην αρχική σελίδα http://www.peartas.gov.gr/  της Π.Ε. Άρτας, ανοίγει άμεσα και εύκολα ο Οδηγός σε ψηφιακή μορφή, που είναι και εκτυπώσιμη.

Previous Η αύξηση τουριστών από το Ισραήλ στρατηγικός στόχος της Περιφέρειας Ηπείρου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας