Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
katalogos F 2035994564

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ FOCUS GROUPS – SMENSWICT

katalogos_F-2035994564.jpg

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Επιμελητήριο Άρτας σας καλεί για συμμετοχή σε ομάδες εργασίες (focusgroups) που θα υλοποιηθούν την Τρίτη 27/4/2021 και Τετάρτη 28/4/2021, ώρα 18:00-19:30, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο ‘Smart energy saving, energy upgrade and energy efficiency models in public buildings by using advanced information and Communications technology (ICT) and Building Management Systems (BMS)’ του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Συνεργασίας «INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ 2014-2020» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Στόχος των focusgroupsείναι η ανταλλαγή απόψεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, διαδικτυακά. Οι δράσεις ενημέρωσης είναι ανοικτές σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να ενημερωθούν για τον τομέα της ενέργειας.

Το έργο SMENSWICT, στοχεύει σε παρεμβάσεις για την αύξηση της ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων, η οποία σε συνδυασμό με τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θα οδηγήσουν στην εξοικονόμηση της κατανάλωσης ενέργειας. Προβλέπονται λοιπόν, τόσο κατασκευαστικές παρεμβάσεις όσο και προμήθεια ειδικού και απαραίτητου εξοπλισμού σε δημόσια κτήρια,ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζεται η αντικατάσταση των παλιών τεχνολογιών με νέες, βασιζόμενες κυρίως σε “έξυπνες” εφαρμογές και τεχνολογίες.

Το σχήμα του έργου SMENSWICT αποτελείται από τους ακόλουθους εταίρους:

  • Επιμελητήριο Άρτας
  • Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη
  • Δήμος Νικολάου Σκουφά
  • Δήμος Αυλώνα (Αλβανία).

Η συμμετοχή σας κρίνεται χρήσιμη καθώς μπορείτε να:

  • προβάλλετε τις προσωπικές τους εμπειρίες σε θέματα κατανάλωσης ενέργειας
  • ενημερωθείτε για θέματα εξοικονόμησης ενέργειας και διαχείρισης αυτής
  • έρθετε σε επαφή με πολίτες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο και να ανταλλάξετε τεχνογνωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6939049029 – κα Χριστίνα Νικολακοπούλου.

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας