Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
IMG 20200803 201910 F1263851591

“ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ” :Δελτίο Τύπου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαιδευτικό-Επιμορφωτικό Σεμινάριο της Εταιρείας του Επιμελητηρίου Άρτας “ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ” στο πλαίσιο λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας του έργου INCLUST»

Ψηφιακές Επιχειρήσεις και Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-shop)

Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020, 19:00 – 20:30, Επιμελητήριο Άρτας, Κ. Αιτωλού & Ν. Πριόβολου

   

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Εκπαιδευτικό-Επιμορφωτικό Σεμινάριο της Εταιρείας του Επιμελητηρίου Άρτας “ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗμε θέμα: Ψηφιακές Επιχειρήσεις και Ηλεκτρονικό Εμπόριοπου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 03 Αυγούστου 2020 και ώρα 19:00 στον χώρο του Επιμελητηρίου Άρτας στο πλαίσιο λειτουργίας της Θερμοκοιτίδας του διακρατικού έργου «LOCAL CLUSTERS & SOCIAL ENTERPRISES INCUBATORS IN THE FIELDS OF CULTURE / TOURISM & FOLK TRADITION» και με Ακρωνύμιο: “InClust” το οποίο εντάσσεται στο INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAMME“GREECE -ALBANIA 2014-2020”

Στην εκδήλωση συμμετείχαν Μέλη της Θερμοκοιτίδας του έργου και λοιποίενδιαφερόμενοι (εν δυνάμει επιχειρηματίες, άνεργοι κλπ.). Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας κος Ιωάννης Γκολομάζος απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε γενικά στις υπηρεσίες που προσφέρει το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Η κα. Τσιλιγιάννη Θεοδώρα, Καθηγήτρια Πληροφορικής έκανε μία λεπτομερή παρουσίαση όσον αφορά το Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Μίλησε για τις παροχές του Ηλεκτρονικού Εμπορίου γιατις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές αντίστοιχα. Επιπλέον, αναφέρθηκε στησημαντική ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίουκαι πόσο αυτό αυξήθηκετην περίοδο του Κορονοϊού. Η κα. Τσιλιγιάννη,μίλησε επίσης για επιχειρήσεις του Πρωτογενή τομέα που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops) και παρουσίασε διάφορες πλατφόρμες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι για να προωθήσουν τα προϊόντα τους.Τέλος περιέγραψε την διαδικασία δημιουργίας ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop).

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είχε ως στόχο την ενημέρωση-επιμόρφωσητων μελών της θερμοκοιτίδας σχετικά με το Ηλεκτρονικού Εμπόριοτων επιχειρήσεων, καθώς και για την διαδικασία δημιουργίας ενός Ηλεκτρονικού καταστήματος, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην υποστήριξη τόσο των υφιστάμενων όσο και των υπό σύσταση επιχειρήσεων του Νομού Άρτας.

Σχετικά Αρχεία:

Previous CLEAN EXPO: έκθεση για τους κλάδους του επαγγελματικού καθαρισμού και των πλυντηρίων-στεγνοκαθαριστηρίων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας