Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
vouli tsipras F 749350512

Aλλάζει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η ρύθμιση των 100 δόσεων

Υπεγράφη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με την οποία τροποποιείται – προς το ευνοϊκότερο για συγκεκριμένους οφειλέτες- η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις.

Με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, στη ρύθμιση των 100 δόσεων δεν θα εντάσσονται πλέον προς διαγραφή μόνο οι προσαυξήσεις, αλλά και οι πρόσθετοι φόροι και τα τέλη του Ν. 2523/1997, τα πρόστιμα εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής δήλωσης ή ανακριβούς δήλωσης του Ν. 4174/2013 που έχουν συμβεβαιωθεί με την κύρια οφειλή.

Με την ίδια πράξη, η υπό εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα, καλείται να καταβάλλει το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ για τη διάσωση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, για να προστατευθούν εκατοντάδες εργαζόμενοι και καλλιεργητές, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η ρύθμιση για τις 100 δόσεις κρίθηκε απαραίτητη, προκειμένου να βελτιωθεί ο νόμος και να ενταχθούν σε αυτόν χιλιάδες ακόμα πολίτες άμεσα.

Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειάζονταν τουλάχιστον 30 ημέρες, τόνισαν οι πηγές.

Σε κάθε περίπτωση η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου δεν θα έρθει στη Βουλή μετά από τρεις μήνες προς κύρωση, αλλά άμεσα, τη Δευτέρα, διαβεβαίωσαν οι κυβερνητικοί κύκλοι.

Ολόκληρη η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου 

Previous Στο Taxisnet οι οφειλές από το «χαράτσι της ΔΕΗ»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας