Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
tsipras1 F390868328

Αλ. Τσίπρας: Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί

Να σταθεί «ενωμένη και συμπαγής» ζήτησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εισαγωγική του τοποθέτηση στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να γίνει ‘Παπαδήμος’» και πρόσθεσε πως «εδώ που ήρθαμε, ήρθαμε όλοι μαζί». «Ή θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ή θα φύγουμε όλοι μαζί», τόνισε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση πήρε εντολή να φέρει μια καλύτερη συμφωνία σε σχέση με το τελεσίγραφο που της είχε δoθεί στο Eurogroup και όχι εντολή να βγάλει την Ελλάδα από την Ευρωζώνη.

Μετά την ομιλία του πρωθυπουργού τον λόγο πήρε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος ενημέρωσε λεπτομερώς την ΚΟ για την πρόταση που ενέκρινε την Πέμπτη το Κυβερνητικό Συμβούλιο και εστάλη στους θεσμούς.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Previous Πολεμική Αεροπορία: μετατίθεται η διενέργεια του υπ΄ αριθμ. 26/15 διαγωνισμού, για την παροχή υπηρεσιών «Δικτύου (VPN) Κινητής Τηλεφωνίας για το ΓΕΕΘΑ και την ΠΑ»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας