Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Αιτήσεις έως 20 Ιουνίου για ένταξη επιχειρήσεων στο δίκτυο της Endeavor

Από τις 8 Ιουνίου μπορούν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να υποβάλουν αίτηση για ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή των επιχειρήσεών τους και τη δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας. 

Όπως επισημαίνει η Endeavor, οι επιχειρήσεις τους πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική δραστηριότητα με κύκλο εργασιών από €500.000 έως €50 εκατ., σημαντική καταγεγραμμένη πορεία και προοπτική ανάπτυξης.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο 21 εταιρείες, μεταξύ των οποίων η Hellas Direct, η ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Χ.Κ., η HotelBrain, η Insurance Market, η ERGON, η Think Digital Group, η BrainBox, η Green Cola, η Travelplanet24/Tripsta, η Frezyderm, η Blueground, η Avocarrot, η Sychem, η Workable, η CHB Group και η Forky.

Σύμφωνα με την Endeavor, οι εταιρείες που εντάσσονται στο δίκτυο, παρουσιάζουν κατά μέσο όρο αύξηση στον τζίρο και τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας άνω του 50% μετά την ένταξή τους στο δίκτυο της Endeavor.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι η αξιολόγηση και επιλογή γίνεται μέσω μιας πολυδιάστατης διαδικασίας, που περιλαμβάνει μια σειρά συνεντεύξεων με μέλη του δικτύου Endeavor σε τοπικό και διεθνές επίπεδο και κορυφώνεται στα διεθνή πάνελ επιλογής (International Selection Panels), που διεξάγονται έξι με οκτώ φορές ετησίως σε διαφορετικές πόλεις του κόσμου.

Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες απολαμβάνουν μια σειρά συμβουλευτικών και άλλων υπηρεσιών παγκόσμιου βεληνεκούς, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις προτεραιότητές τους από mentors και συνεργάτες της Endeavor, έχουν πρόσβαση σε άγορες του εξωτερικού μέσω του ισχυρού δικτύου Endeavor και πρόβαση σε χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα  και του διεθνούς δικτύου κορυφαίων επιχειρηματιών και επενδυτών. Επιπλέον, αξιοποιούν τη συνεργασία της Endeavor με πανεπιστήμια και επιχειρήσεις διεθνώς για καλύτερη στελέχωση των εταιρειών τους και ανάπτυξη ταλέντων.

Με αυτόν τον τρόπο, σημειώνεται στην ανακοίνωση, οι επιχειρηματίες του δικτύου αναπτύσσονται περαιτέρω, δημιουργούν θέσεις εργασίας και γίνονται πρότυπα για άλλους. Από το 1997, έχουν επιλεγεί παγκοσμίως περισσότεροι από 1.500 επιχειρηματίες από 900+ εταιρείες, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει περισσότερες από 650.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από $10 δισ. το 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση στο website της Endeavor Greece μέχρι τις 30 Ιουνίου.

naftemporiki.gr

Previous Ποιοι θα πληρώνουν πρόστιμο έως 5.000 ευρώ αν δεν κόβουν αποδείξεις
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας