Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

«ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Ήπειρο – Κέντρο Καινοτομίας Αγροδιατροφικού Τομέα στα Ιωάννινα» Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014 στα Ιωάννινα

Συνέδριο με τίτλο: «ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην Ήπειρο – Κέντρο Καινοτομίας Αγροδιατροφικού Τομέα στα Ιωάννινα», διοργανώνει το Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου (BIC ΗΠΕΙΡΟΥ),   την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, από τις 9.15 έως τις 12.15, στο Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου (ΕΤΕΠΗ)- Σεμιναριακή Αίθουσα, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων – Ιωάννινα.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η πρόσκληση φορέων, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εμπλεκομένων φορέων στον αγροδιατροφικό τομέα της Ηπείρου με σκοπό την ενημέρωσή τους σχετικά με το Κέντρο Καινοτομίας Αγροδιατροφικού Τομέα που θα λειτουργήσει το BIC ΗΠΕΙΡΟΥ στην έδρα του και τις υπηρεσίες που θα παρέχει σε επιχειρήσεις και αγρότες της περιοχής με σκοπό την ενίσχυση της καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας τους.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις του έργου και τις υπηρεσίες του Κέντρου Καινοτομίας Αγροδιατροφικού Τομέα Ιωαννίνων.

Το Συνέδριο διεξάγεται στο πλαίσιο του έργου «IPATECH» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής συνεργασίας IPA για την Αδριατική 2007-2013.

Υπεύθυνη Έργου : Κατερίνα Φιλίππου-Κεραμίδα (Δ/ντρια BIC ΗΠΕΙΡΟΥ).

Για περισσότερες πληροφορίες : Βασιλική Παρουτιάδου, BIC ΗΠΕΙΡΟΥ, Τηλ: 2651044447,57, φαξ: 2651044457, email: bicepirus@ioa.forthnet.gr .

Επισυναπτόμενο μπορείτε να βρείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Previous Υπ. Οικ.: Πρόστιμα για εργοδότες που θα υποβάλλουν εκπρόθεσμα βεβαιώσεις αποδοχών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας