Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Food Market show1 F110735405

8-11 Δεκεμβρίου 2020 η διαδικτυακή εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD MARKET SHOW 2020.

Στις 8-11 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ηδιαδικτυακή εμπορική έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD MARKET SHOW 2020.

Την έκθεση διοργανώνει η εταιρία η εταιρεία GREAT EXHIBITIONS, σύμφωνα με ανακοίνωση της οποίας, η Διαδικτυακή έκθεση FOOD MARKET SHOW 2020 αποτελεί την πρώτη εμπορική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ΠΟΤΩΝ που θα λειτουργήσει σε ένα έξυπνο και απόλυτα λειτουργικό Ψηφιακό περιβάλλον και θα αποτελέσει το σύγχρονο και καινοτόμο σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των κλάδων οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών, οι συμμετέχοντες εκθέτες είναι Έλληνες παραγωγοί που πλέον ξεπερνούν τους 130 και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.
Οι συμμετέχοντες αγοραστές είναι από όλες τις αγορές του κόσμου, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους εκθέτες για αξιοποίηση προκαθορισμένων ποιοτικών Β2Β συναντήσεων κατά τη διάρκεια της FOOD MARKET SHOW 2020. Για την είσοδο των εκθετών και των αγοραστών απαιτείται εγγραφή στην διαδικτυακή έκθεση και δίνεται η δυνατότητα παροχής στοιχείων για την ροή των επισκεπτών στο περίπτερό σας με βάση τις απαιτήσεις του GDPR.
Το ωράριο της έκθεσης θα είναι διευρυμένο 10.00-20.00 καθημερινά, ώστε να είναι εφικτή η δικτύωση των αγοραστών και από τις 5 Ηπείρους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης: https://foodmarketshow.com/    ή να απευθυνθείτε στην εταιρεία μας GREAT EXHIBITIONS στο τηλ 210 7755080.

Προϊόντα που προβάλλονται

Η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες με προϊόντα όπως: Ελαιόλαδο και ελιές, γαλακτοκομικά και τυροκομικά, έτοιμα γεύματα και εδέσματα, ζυμαρικά, δημητριακά και όσπρια, προϊόντα ζύμης και αρτοσκευάσματα, γλυκά, ζαχαρώδη και παγωτά, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα τρόφιμα, ιχθυηρά, φρέσκα/ κατεψυγμένα/ αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά, καφέδες, ροφήματα, μπύρες, αναψυκτικά, νερά και χυμούς, βιολογικά τρόφιμα και ποτά.

Αγοραστές – Βάσεις Δεδομένων 

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία, περισσότεροι από 100.000 αγοραστές από 80 χώρες έχουν προσκληθεί για την συμμετοχή τους στην έκθεση FOOD MARKET SHOW καλύπτοντας κάθε τομέα του κλάδου Τροφίμων – Ποτών. Ήδη έχουν εγγραφεί εκατοντάδες αγοραστές από πάνω από 60 χώρες μέχρι σήμερα όπως Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Εσθονία, ΗΑΕ, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Καναδάς, Κουβέιτ, Κύπρος, Ολλανδία, Ουγγαρία, Παναμάς, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σιγκαπούρη και πολλές άλλες.

Η GREAT EXHIBITIONS με την πολύχρονη εμπειρία της στις διεθνείς αγορές και την παρουσία της στο εξωτερικό έχει συγκεντρώσει μια αξιόπιστη βάση δεδομένων με έναν πολύ μεγάλο αριθμό έγκυρο αγοραστών, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί και προσκαλούνται ξεχωριστά για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους στην έκθεση.
 
Δίνεται η δυνατότητα οργάνωσης Β2Β συναντήσεων με τους αγοραστές. Οι αγοραστές, αφότου δουν τον κατάλογο εκθετών και αποκτήσουν σχετικό ενδιαφέρον για συγκεκριμένα προϊόντα και εταιρείες, έχουν τη δυνατότητα προεγγραφής τους, που τους επιτρέπει την υποβολή αιτήματος συνάντησης στους εγγεγραμμένους εκθέτες διαμορφώνοντας προκαταβολικά το πρόγραμμα συναντήσεών των εκθετών. Η παραπάνω διαδικασία δίνει τη δυνατότητα αποστολής δειγμάτων προκαταβολικά στους αγοραστές, κατόπιν κοινής συνεννόησης και συμφωνίας εγγεγραμμένων εκθετών –προεγγεγραμμένων αγοραστών.

 

Όροι Συμμετοχής  
 

 

Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα

Η συμμετοχή εξασφαλίζεται μόνο κατόπιν έγγραφης επιβεβαίωσης της Εταιρίας προς την Επιχείρηση – Εκθέτη ή με τη σύναψη συμφωνητικού και τελεί υπό τον όρο της ολοσχερούς εξόφλησης των οικονομικών υποχρεώσεων και της τήρησης των λοιπών υποχρεώσεων που προβλέπονται στον παρόντα Κανονισμό από την Επιχείρηση-Εκθέτη.
-Η καταβολή θα πρέπει να γίνει 100% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής συν registration fee  100€ άμεσα.
-Καταβολή ΦΠΑ 24% έως 1/12/2020.
Η τιμολόγηση θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.Αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων:Διαγωνισμοί α) για την προμήθεια «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ» β)για την προμήθεια «ΛΟΙΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ Η/Υ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας