Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
nees kalliergeies F 1171409117

6ο Συνέδριο ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες “ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ 2016”, 26-27 Μαρτίου Ξενοδοχείο Divani Caravel-Αθήνα

6ο Συνέδριο ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Προοπτικές & δυνατότητες

26-27 Μαρτίου 2016 (10:00 πμ – 17:00 μμ). Ξενοδοχείο Divani Caravel-Αθήνα (στάση μετρό Ευαγγελισμός).

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν προτάσεις όπως καλλιέργειες για στέβια, ιπποφαές, κρανιά, blueberry, goji berry, aloe vera, τρούφα, αρωματικά φυτά, σαλιγκαροτροφία, σμέουρα, μύρτιλο, βατόμουρο, αρόνια, κ.ά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ/άτομο και για τις 2 μέρες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

“ΝΕΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ 2016”, 26-27 Μαρτίου

https://www.facebook.com/NeesKalliergeiesNeesKalliergies

Σάββατο 26/3:

10:00 πμ Χρήστος Λάκης, εδαφολόγος – περιβαντολόγος, Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Εδαφολογίας του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ

Θέμα: Βιοδυναμική Γεωργία: Ο ξεχασμένος ελληνικός φυτικός πλούτος

11:00 πμ Χρήστος Σταμάτης, Σύμβουλος διοίκησης συνεταιρισμού Stevia Hellas

Θέμα: Καλλιέργεια της στέβιας μέσα από συνεταιριστικό επιχειρηματικό μοντέλο

12:00 πμ Δρ Κατερίνα Γρηγοριάδου, ΜΥΡΤΙΣ, Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος

Θέμα: Η καλλιέργεια της λεβάντας

13:00 μμ – 13:30μμ Διάλλειμα

13:30 μμ Νίκος Δούκας, Γενικός Διευθυντής ομάδας παραγωγών Ιπποφαές Ελλάς ΑΕ

Θέμα: Καλλιέργεια και διαχείριση των Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς

14:30 μμ Τζανέτος Πετροπούλεας, Graphic Designer-Επικοινωνιολόγος

Θέμα: Συσκευασία προϊόντος και αύξηση πωλήσεων

15:30 μμ Γιάννης Γαλάτουλας, Σύμβουλος Γεωργικών επενδύσεων, MSc βιώσιμη ανάπτυξη

Θέμα:  Εταιρικές μορφές για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων: Το παράδειγμα των συνεταιρισμών νέας γενιάς στην Καρδίτσα

16:30 μμ Βασίλης Δαφνής, Γενικός Διευθυντής Berryland

Θέμα: Καλλιέργεια και εκμετάλλευση των Super Foods. Από το χωράφι στο ράφι.

Κυριακή 27/3:

10:00 πμ Μαρία Πάτση, Chief Marketing Officer στη Warply

Θέμα: AgroEmporium com η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στο αγροτικό εμπόριο

Nεκτάριος Σπηλιόπουλος, Διευθυντής Marketing & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στη εταιρεία TRAPέΖΙΟΝ Εκπαιδευτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Θέμα: Πρακτικά Βήματα για αποτελεσματικές Εξαγωγές προϊόντων του Αγροδιατροφικού τομέα

11:00 πμ Γιώργος Βουτσαδάκης, Γενικός Διευθυντής Cretan Bio Aloe & Co.

Θέμα: Καλλιέργεια και εκμετάλλευση της Αloe Vera

11:45 πμ Δρ Κατερίνα Γρηγοριάδου, ΜΥΡΤΙΣ, Γεωπόνος-Βιοτεχνολόγος

Θέμα: Η καλλιέργεια του μελισσόχορτου και του χαμομηλιού για την παραγωγή αιθέριου ελαίου

12:15 πμ Δημήτρης Κανελλόπουλος, Design Director, The Comeback Studio

Θέμα: Η λογική του σχεδιασμού ταυτότητας προϊόντων σε πέντε “απλά” βήματα

13:00 μμ – 13:30μμ Διάλλειμα

13:30 μμ Φίλιππος Παππούς, Υπεύθυνος ανάπτυξης Σαλιγκαροκτροφείων Δημήτρης Χρύσανθος,Γενικός διευθυντής Sapipap

Θέμα: Παρουσίαση συστήματος παραγωγής σαλιγκαριών με την μέθοδο Une

14:30 μμ Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος Αγρονέα

Θέμα: Η επιχειρηματικότητα των Νέων Καλλιεργειών μέσω της Κ.ΑΛ.Ο.

15:30 μμ Κωνσταντίνος Ντούλιας, Καλλιεργητής κατοχυρωμένων ποικιλιών Κρανιάς

Θέμα: Καλλιέργεια και εκμετάλλευση των Κράνων

16:30 μμ Δρ Νικόλαος Σαμαρίδης, Βοτανολόγος, Γεωπόνος ΑΠΘ

Θέμα: Ελληνικά πολυδύναμα θαμνόδενδρα, μοναδικοί θησαυροί φυσικής υγείας

 

Previous “Ελλάδος γεύση” 15-18 Απριλίου 2016 Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας