Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

6o Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα – Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 8, 9 & 10 Μαΐου 2015

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά την παρουσίαση των πιστοποιημένων προϊόντων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σε μια έκθεση.

Το Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στον Πειραιά, στις 8, 9 & 10 Μαΐου 2015.

Στόχος της  διοργάνωσης, με επισκεψιμότητα που τα προηγούμενα έτη ξεπέρασε  τους  50.000 επισκέπτες, είναι:

– η ενημέρωση των καταναλωτών για τα πιστοποιημένα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά

– η προώθηση της υγιεινής διατροφής και της ασφάλειας του καταναλωτή

– η προτροπή των καταναλωτών στην αγορά ελληνικών πιστοποιημένων προϊόντων προωθώντας την καλλιέργεια καταναλωτικής συνείδησης – Agroκουλτούρα

– η παρουσίαση των εταιριών πιστοποίησης και γεωργικών συμβούλων και του ρόλου τους στην ελληνική αγορά

– η ανάδειξη των προϋποθέσεων και των ελέγχων που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας

Στο πλαίσιο του 6ου Agro Quality Festival πραγματοποιείται «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας»Παράλληλα διοργανώνεται και η «Έκθεση Ελαιόλαδου και Ελιάς», ένας μεγάλος σημαντικός θεσμός που περιλαμβάνει τον 4ο Διαγωνισμός Έξτρα Παρθένων Ελαιολάδων, Επιστημονικές Ημερίδες με εξαγωγικό ενδιαφέρον και το επισκέπτονται χιλιάδες φίλοι του ελληνικού ελαιολάδου καθώς και εμπορικό κοινό.

Η διοργάνωση έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Κατά την διάρκειά της, θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από επιστημονικές ημερίδες και εμπορικές συναντήσεις.

Το Αgro Quality Festival έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων ελληνικών προϊόντων ενώ η συμμετοχή έχει ξεπεράσει τους 100.000 επισκέπτες τα τελευταία 5 χρόνια. Ο εκθεσιακός χώρος καλύπτει 5.000 τετραγωνικά μέτρα ενώ πάνω από 1.000 εκθέτες έχουν συμμετάσχει. (Μ.Ο: 200 εκθέτες ανά έτος).

Οι παρουσιάσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας, ραδιόφωνο, Τύπο, περιοδικά και διαδίκτυο έχουν αναδείξει το Agro Quality Festival και το Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς στους Ηγέτες της κατηγορίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη συμμετοχή σας στο φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη της διοργάνωσης, κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957 ή μέσω e-mail στο info@edpa.gr.

Επισυνάπτονται:

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ 6ο AGROQUALITY FESTIVAL

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΛΙΑΣ

ΚΑΤΟΨΗ ΧΩΡΟΥ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Previous Τη λήψη των αναγκαίων μέτρων με σκοπό την αποκατάσταση ζημιών που υπέστησαν επιχειρήσεις και οι πολίτες στον Νομό Άρτας ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας