Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
korinthia excibition F 485384801

«6η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2014» προϊόντων, εμπορίου, τουρισμού, εξοπλισμού επιχειρήσεων, παροχής υπηρεσιών και κατοικίας

Την «6η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2014», διοργανώνει η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Κορινθίας με την  υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ. Η Έκθεση θα λειτουργήσει  από την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στo 15ο χιλ. Παλαιάς Εθνικής οδού Κορίνθου- Πατρών στο  Βέλο Κορινθίας και  στο χώρο της επιχείρησης «ΜΑΝΔΡΑΚΟΣ CO» πρώην εργοστάσιο ΕΛΒΙΟΧΥΜ.

Στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν 173 εκθέτες  που κάλυψαν  3.560 τ.μ. ωφέλιμου Εκθεσιακού χώρου, ενώ οι  επισκέπτες έφθασαν τους 50.000.
Στον Εκθεσιακό χώρο θα δημιουργηθεί τηλεοπτικό στούντιο που θα φιλοξενήσει υπεύθυνους επιχειρήσεων, οργανισμών και φορέων  για τη παραχώρηση συνεντεύξεων, σχετικά με την προβολή των περιπτέρων τους.
Κατά την διάρκεια της Έκθεσης  θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας .

Οι στόχοι της έκθεσης είναι:
1.    Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας
2.    Η προώθηση των προϊόντων  σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό
3.    Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών
4.    Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών
5.    Η γνωριμία και η επικοινωνία  όλων των επιχειρηματιών  της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών
Ενδεικτικά αναφέρουμε  τις κατηγορίες προϊόντων και υπηρεσιών  που καλύπτονται από την Έκθεση :
1.    τρόφιμα και ποτά
2.    οικοδομικά υλικά
3.    αυτοκίνητα, σκάφη
4.    εξοπλισμός σπιτιού και επιχειρήσεων
5.    τουρισμός
6.    υπηρεσίες γενικά 
7.    ενέργεια, συστήματα ψύξης και θέρμανσης
8.    βιολογικά προϊόντα
9.    εναλλακτικές μορφές τουρισμού – αγροτουρισμός, ιαματικός τουρισμός
10.    παραδοσιακά προϊόντα χειροτεχνίας

Κόστος συμμετοχής:
Περίπτερα  εσωτερικού χώρου  50 Ευρώ το τ.μ.
Πληροφορίες για την έκθεση στη διεύθυνση http://www.korinthianexhibition.gr/

Η Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια  και θεωρούμε ότι σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά και η δική σας συμμετοχή. Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η περσινή  Περιφερειακή έκθεση κατέστησε φανερή την αναγκαιότητα και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων  στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις.

Πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής:
 
www.korinthiacc.gr
email:anaptyxiaki@korinthiacc.gr

Previous Π.Ε. Άρτας: Διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια μελανών εκτυπωτών- fax και φωτοτυπικών μηχανημάτων έτους 2014
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας