Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

5ο Αραβο-Ελληνικού Οικονομικου Φόρουμ με τίτλο “Unleashing the Arab-Hellenic Potential”, 29 και 30 Νοεμβρίου 2016, στο Divani Caravel Αθηνών

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Αναπτύξεως βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 5ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικου Φόρουμ με τίτλο Unleashing the ArabHellenic Potential, που θα λάβει χώρα στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2016, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Το εν λόγω Φόρουμ, πέρα από το στόχο του να αποτελέσει πλατφόρμα συγκέντρωσης επιφανών επιχειρηματιών και να προσφέρει μοναδικές δυνατότητες προσέγγισης της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τους Άραβες ομολόγους της, συμπίπτει με την πρωτοβουλία του Άραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου για την έκδοση ειδικού Οδηγού «Μεταφοράς Τεχνογνωσίας στον Αραβικό Κόσμο» ελληνικών επιχειρήσεων που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον του για μεταφορά της τεχνογνωσίας τους σε ενδιαφερόμενες αραβικές επιχειρήσεις. Με τον τρόπο αυτό, οι ελληνικές επιχειρήσεις επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και συνεισφέρουν στη δημιουργία νέων επιχειρηματικών συνεργασιών με τον αραβικό κόσμο.

Για τον λόγο αυτόν, με μεγάλη χαρά σας καλούμε να λάβετε μέρος στο 5ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ 2016, ώστε να παρακολουθήσετε ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, αλλά και να αδράξετε την ευκαιρία δικτύωσης και προσωπικών συναντήσεων Β2Β με Άραβες επιχειρηματίες, σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. 

Επισυνάπτεται το ελληνικό και αγγλικό προφίλ του Φόρουμ μαζί με τη φόρμα συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής δεκτές έως ΔΕΥΤΕΡΑ 21 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 16:00

Previous Επιχειρηματική Αποστολή και Εκθεσιακή Εκδήλωση του κοινοτικού προγράμματος Gateway to Korea για την προώθηση προϊόντων υγείας και ιατρικής τεχνολογίας.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας