Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

5ο Agro Quality Festival – 4, 5 & 6 Απριλίου 2014 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας

Το 5ο Agro Quality Festival – Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 4, 5 & 6 Απριλίου 2014 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο.

Στο πλαίσιο του 5ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας».

Το 5ο Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις.

Οι επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις, καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «Έκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.

Όλες τις πληροφορίες καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων μπορείτε να τα βρείτε στο έντυπο και στην αίτηση συμμετοχής που επισυνάπτονται.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη της έκθεσης κα Ειρήνη Ψαχούλια στα τηλέφωνα 2103610265 και 6974305957, fax 210 3610276, email: info@edpa.gr , www.edpa.gr.

Previous 7η Διεθνή Εκθεση Επίπλων και Χειροτεχνίας IFFINA στην Ινδονησία.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας