Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
27092015 ekthesi artas2 F1167978953

5η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας 2017 – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & Δήλωση Συμμετοχής

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Πανελλήνια Γενική Έκεθεση Άρτας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2017. Διοργανώνεται στο Εκθεσιακό Κέντρο της Άρτας «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ», από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, τον Σύλλογο Εστίασης Άρτας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Άρτας. Η Έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό: 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.30 έως 10.30μ.μ.

Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται ραγδαία. Πέρυσι ξεπέρασε τις 80.000, κάτι που δημιουργεί προϋποθέσεις για ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην διαφήμιση και προβολή των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

Με στόχο να ισχυροποιήσει περισσότερο το brandτ ης πανελλαδικώς η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ θα αναπτύξει φέτος ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας με πολλές συντονισμένες προωθητικές ενέργειες σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.    

Στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να επικεντρωθεί στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών.

ΕΚΘΕΤΕΣ & ΕΚΘΕΜΑΤΑ:

Καινοτόμες υπηρεσίες, προϊόντα Τεχνολογίας, Ενεργειακά προϊόντα, εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών, Τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, είδη διατροφής κ.α.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 40 € / m2 συν ΦΠΑ 24%

Ελάχιστη επιφάνεια ενοικίασης 12m2.

* Παρέχεται έκπτωση 20% σε εκθέτες από το Νομό Άρτας

* Παρέχεται έκπτωση 20% σε όλους τους εκθέτες που θα καταβάλουν το 50% του συνολικού    ποσού προς ενοικιάσει σύμφωνα με τα τ.μ, έως την Παρασκευή  8/9/2017.

**Κάθε εκθέτης μόνο μια έκπτωση δικαιούται.

 

Περισσσότερες πληροφορίες:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Previous Δήμος Αρταίων: Περίληψη επαναληπτικής διακήρυξης δημοπρασίας για την Προμήθεια ομπρελών για κοινόχρηστους χώρους
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας