Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
food expo 2018 huge F1626545396

5η Δ.Ε. FOODEXPO από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 5η Δ.Ε. FOODEXPO από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Προφίλ Έκθεσης
Η Δ.Ε. FOODEXPO αποτελεί τη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες των κλάδων οργανωμένης λιανικής, χονδρεμπορίου, ξενοδοχείων και μαζικής εστίασης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων των τροφίμων και ποτών, οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.
 
Η διοργάνωση του 2017 φιλοξένησε 1.200 εκθέτες από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, και σημειώθηκε αύξηση επισκεψιμότητας κατά 57% σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση.
Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 60.000 επαγγελματίες από 25.000 επιχειρήσεις της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης. Πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 11.500 B2B συναντήσεις με το πρόγραμμα Διεθνών Αγοραστών Hosted Buyers.
 
Διατηρώντας τα ίδια ποιοτικά standards, με ακόμη υψηλότερο διαφημιστικό budget, με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή καινοτόμων στρατηγικών προβολής της έκθεσης διεθνώς, η FOODEXPO 2018 θα σημειώσει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, προβλέποντας να αυξήσει κατά 25% τους εκθέτες της και αναμένεται να αποδοθούν τα μέγιστα εμπορικά οφέλη για την εταιρεία σας, καθώς θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1.500 ‘Έλληνες και διεθνείς εκθέτες, ενώ πρόκειται να την επισκεφθούν πάνω από 65.000 επισκέπτες, περισσότεροι από 3.500 σημαντικοί ξένοι αγοραστές,  εκ των οποίων οι 800 και πλέον σημαντικότεροι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα Διεθνών Αγοραστών hosted buyers πραγματοποιώντας πάνω από 15.000 συναντήσεις B2B με τους εκθέτες.

Προϊόντα που προβάλλονται  
Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως: Γαλακτοκομικά και τυροκομικά, ελαιόλαδο, βιολογικά τρόφιμα και ποτά, κρεατοσκευάσματα και αλλαντικά, κονσερβοποιημένα τρόφιμα, κατεψυγμένα τρόφιμα και λαχανικά, ιχθυηρά, έτοιμα γεύματα και εδέσματα, ζυμαρικά δημητριακά και όσπρια, προϊόντα ζύμης και αρτοσκευάσματα, γλυκά, ζαχαρώδη και παγωτά, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καφέδες, ροφήματα, μπύρες, αναψυκτικά, νερά και χυμούς, υλικά συσκευασίας και συστήματα αποθήκευσης, εξοπλισμός super market και καταστημάτων, φορείς και υπηρεσίες πιστοποίησης. Περισσότερες πληροφορίες για την  έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.foodexpo.gr

Πλούσιες θεματικές εκδηλώσεις

Η FOOD EXPO 2018 θα παρουσιάσει, στα πρότυπα όλων των μεγάλων διεθνών εκθέσεων, ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κάθε επαγγελματία του κλάδου Τροφίμων & Ποτών. Επιδείξεις, ημερίδες, παρουσιάσεις, πάνελ συζητήσεων, σεμινάρια και ομιλίες με την συμμετοχή κορυφαίων εισηγητών και εκπροσώπων μεγάλων θεσμικών φορέων αναμένεται να πλαισιώσουν την  FOOD EXPO 2018, συνθέτοντας ένα άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα θεματικών events.

Η συμμετοχή  μας για το 2017  
Η συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για το 2017 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την εταιρεία μας να διοργανώνει μια άρτια και ξεχωριστή παρουσία. Τα περίπτερα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ξεχώρισαν με τον σχεδιασμό τους, τη λειτουργικότητά τους και την υψηλή αισθητική τους.
 
COSTUM-MADE ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2017                                                 
 
COSTUM-MADE ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2017                                                 
 
ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2017                                                                          
 
ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 2017                                                                          

Η συμμετοχή του 2018 – Προνομιακά περίπτερα   
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο στο Hall 2, Hall 3, Hall 4 για την συμμετοχή των Ελλήνων παραγωγών. Μέσα από μια καλαίσθητη και λειτουργική παρουσία, η ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE θα υποστηρίξει την ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας στην FOOD EXPO 2018, με φρέσκιες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις.
Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση FOODEXPO τον Μάρτιο 2018 με κόστος συμμετοχής 360 €/ τμ.  Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Για άμεσες αιτήσεις  εξασφαλίζεται ειδική τιμή  340€/ τμ.

Η συμμετοχή σας στην FOOD EXPO  περιλαμβάνει:
1.    Εξασφάλιση προνομιακού εκθεσιακού χώρου  σε όλες τις αίθουσες
2.    Ξύλινη, πολυτελή, καλαίσθητη, με εταιρική – προϊοντική σήμανση κατασκευή περιπτέρου
3.    Άρτιο και λειτουργικό εξοπλισμό περιπτέρου (τραπέζια, καρέκλες, φωτιζόμενες βιτρίνες, info counters κα)
4.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (κατανάλωση ρεύματος, καθαρισμός, φύλαξη κλπ)
5.    Γραφικά της εταιρείας σας σε φωτεινό info desk με την εταιρική σας σήμανση και σε φωτεινό διαφανοσκόπειο. Με βάση τις προδιαγραφές που ορίζει η εταιρεία μας, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης όλου του περιπτέρου με γραφικά της εταιρείας σας και το κόστος αυτών θα καλυφθεί από τον κάθε εκθέτη ξεχωριστά.
6.    Βασική καταχώρηση με αλφαβητική σειρά στον επίσημο έντυπο, ηλεκτρονικό και mobile κατάλογο της έκθεσης
7.    Άριστη εξυπηρέτηση από την ομάδα της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
8.    Β2Β συναντήσεις με Food importers μέσω του Hosted Buyers Program.
9.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (t.v., dvd player, συνδεση internet, ψυγείο, λοιπός εξοπλισμός, επιπρόσθετα γραφικά κλπ)
 
Η τιμή της συμμετοχής είναι ενιαία για όλους τους εκθέτες  είτε μέσω Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, είτε μέσω του Προγράμματος Εξωστρέφεια, είτε μέσω άλλων Κοινοτικών Προγραμμάτων.
 
Ανεξάρτητες ή ιδιαίτερες κατασκευές

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στη FOODEXPO με την εξασφάλιση προνομιακού χώρου στο Hall 3 και στο Hall 4 με τη δική σας ειδική κατασκευή (custom made) που θα αναδείξει την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας πολλαπλασιαστικά.
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει κατασκευάσει υψηλής αισθητικής περίπτερα για μεγάλες εταιρείες του κλάδου των τροφίμων και ποτών.
Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.
Ζητείστε να δείτε το portfolio μας με τις ειδικές κατασκευές και επισκεφτείτε το site μας www.greatexhibitions.gr για να δείτε το πρόγραμμα του 2017 και του 2018.           
 
Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα λόγω της υψηλής ζήτησης της έκθεσης

Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:

α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής
β) Δεύτερη καταβολή 35% του συνολικού ποσού μέχρι τις 20/12/2017
γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 25/1/2018 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.

Ο αναλογούν ΦΠΑ θα  πρέπει καταβληθεί μέχρι τις 6/3/2018
Η τιμολόγηση της συμμετοχής θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή. Δεν θα λαμβάνονται υπόψη αιτήσεις χωρίς προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.

Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Γρ. ΟΕΥ Καϊρου: Ενημερωτικό δελτίο οικονομικών και επιχειρηματικών ειδήσεων από την Αίγυπτο για τον μήνα Νοέμβριο 2017
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας